Makamatik Hatası Hakkında (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Aylardır bu botu kullanıp şimdi Sametin emeklerini hiçe sayan dostlar yapmayın adam onca uğraş verdi sizlere kolaylık sağladı bot için gerekli izinleri de zaten yönetimden almıştı yani yönetim izni ile sistemden bilgi çekiyordu ve her defasındada botta sapmalar olabileceğini dile getirdi

K E R E M

Üye
Vatandaş
Samet başkanımı tebrik ederim ellerine sağlık çok güzel bir bottu gerçekten işimizi oldukça kolaştırıyordu bu bot.Herkesin her şeyin kusuru olur oldukça normaldir.Botun geri gelmesini talep etmek isterdim fakat bunlardan sonra samet başkanımın da geri getirmek isteyeceğini düşünmüyorum.Bu yüzden varsa daha iyisini yapabilecek olan işimizi kolaylaştıracak olan başkanlarımdan rica ediyorum.

N A Z

Milli Harekât Partisi Sekreteri 🐺
Vatandaş
Bi kaç yazılanı okudum da şurda bi kişinin yazdıkları dikkatimi çekti. Düne kadar her işini samet aracılığıyla yapan sametin sayesinde bu botu öğrenen kişi şimdi gelmiş kem küm ediyor. İlginç demek ki birilerine yaranmak için tam tersi konuşmak gerekiyormuş.
Burda sametin yaptığı botu kötüleyen bir konuşma olmadı. Botun yanlış tespiti sonucu yönetim adam kayırıyor dedikleri için bunu paylaşma gereği duyduk. Onun haricinde botu severek kullanıyorduk zaten neyin lafını yapıyorsunuz başkanım.

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Burda sametin yaptığı botu kötüleyen bir konuşma olmadı. Botun yanlış tespiti sonucu yönetim adam kayırıyor dedikleri için bunu paylaşma gereği duyduk. Onun haricinde botu severek kullanıyorduk zaten neyin lafını yapıyorsunuz başkanım.
Sen niye cevap verme gereği duydun ki ben ortaya laf attım sen yazdın. İlginç

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aylardır bu botu kullanıp şimdi Sametin emeklerini hiçe sayan dostlar yapmayın adam onca uğraş verdi sizlere kolaylık sağladı bot için gerekli izinleri de zaten yönetimden almıştı yani yönetim izni ile sistemden bilgi çekiyordu ve her defasındada botta sapmalar olabileceğini dile getirdi
Ben şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemez

N A Z

Milli Harekât Partisi Sekreteri 🐺
Vatandaş
Ben şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemez
Niye atladın ki lafa şimdi vşdmvşldlv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...