Yok oldu.Bu botanik nasıl ulaşabilirim
Yok oldu.Bu botanik nasıl ulaşabilirim
Botaniğe nasıl ulaşırsınız bilmem ama bota ulaşamazsınız başkanımBu botanik nasıl ulaşabilirim
Sinan kapmis bak ss yi hemen prim peşindeBu tespiti ben yapdım. Resimin ss ni de ben çekdim. Makamatikde
Biz atmasını söyledik, iddanın hedefi oldugundanSinan kapmis bak ss yi hemen prim peşinde
O zaman niko sizle paylasdi ss sizde sinanla paylasdiniz oda buraylaBiz atmasını söyledik, iddanın hedefi oldugundan
evet doğrudur.O zaman niko sizle paylasdi ss sizde sinanla paylasdiniz oda burayla
Soruma cevap?evet doğrudur.
bot neden oyundan bilgi çekiyorevet doğrudur.
Burda sametin yaptığı botu kötüleyen bir konuşma olmadı. Botun yanlış tespiti sonucu yönetim adam kayırıyor dedikleri için bunu paylaşma gereği duyduk. Onun haricinde botu severek kullanıyorduk zaten neyin lafını yapıyorsunuz başkanım.Bi kaç yazılanı okudum da şurda bi kişinin yazdıkları dikkatimi çekti. Düne kadar her işini samet aracılığıyla yapan sametin sayesinde bu botu öğrenen kişi şimdi gelmiş kem küm ediyor. İlginç demek ki birilerine yaranmak için tam tersi konuşmak gerekiyormuş.
Sen niye cevap verme gereği duydun ki ben ortaya laf attım sen yazdın. İlginçBurda sametin yaptığı botu kötüleyen bir konuşma olmadı. Botun yanlış tespiti sonucu yönetim adam kayırıyor dedikleri için bunu paylaşma gereği duyduk. Onun haricinde botu severek kullanıyorduk zaten neyin lafını yapıyorsunuz başkanım.
Ortaya attığın lafta kem küm ediyor diyorsun. Milletin konuşması sana mı kaldıSen niye cevap verme gereği duydun ki ben ortaya laf attım sen yazdın. İlginç
Evet, nerden bildinMilletin avukatlığı sana mı kaldı peki ?
Ben şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemezAylardır bu botu kullanıp şimdi Sametin emeklerini hiçe sayan dostlar yapmayın adam onca uğraş verdi sizlere kolaylık sağladı bot için gerekli izinleri de zaten yönetimden almıştı yani yönetim izni ile sistemden bilgi çekiyordu ve her defasındada botta sapmalar olabileceğini dile getirdi
Niye atladın ki lafa şimdi vşdmvşldlvBen şahsım ve partim adına Samet e bu kolaylığı sağladığı için zaten minnettarım başkanım. Sametin söylediği gibi botta bir sapma oluşmuş. olabilirde tabiki ama bunu yanlış yere çekenler olduğu için ben bu konuyu açtım. Sametin verdiği emek elbette göz ardı edilemez