Multi Hesap Hk. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
İki hesap arasında tespit edilen bağlantı sebebiyle hesapların silinmesini talep ediyorum.
Ahmet başkanım üyelerimizi tanıyorum aynı evde yaşayan 2 iş arkadaşı işte oldukları için yönetime ulaşamadılar bu akşam instagram üzerinden kanıtları atacaklar. Multi hesapla yargılanamız sonuç almayan bir şey için biraz ağır bir suçlama olmuş

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Sen liseyi hâlâ bitiremediğin için cümlelerin anlamını da pek bilmiyorsun galiba. 😊
TALEP ETMEK “istemek, arzu etmek” anlamlarını taşıyor. Kararı vermek yönetime ait bizler sadece arz ve talep ederiz. Lütfen türkçenizi geliştirmenizi öneririm. 😊

N

N A Z

Ziyaretçi
Sen liseyi hâlâ bitiremediğin için cümlelerin anlamını da pek bilmiyorsun galiba. 😊
TALEP ETMEK “istemek, arzu etmek” anlamlarını taşıyor. Kararı vermek yönetime ait bizler sadece arz ve talep ederiz. Lütfen türkçenizi geliştirmenizi öneririm. 😊
KCĞSMCSŞMCŞSMCŞDMFLSLCLSL

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Ahmet başkanım üyelerimizi tanıyorum aynı evde yaşayan 2 iş arkadaşı işte oldukları için yönetime ulaşamadılar bu akşam instagram üzerinden kanıtları atacaklar. Multi hesapla yargılanamız sonuç almayan bir şey için biraz ağır bir suçlama olmuş
Sinan başkanım böyle bir durum var ise haklılıkları ortaya çıkacaktır. Açıklamanız için teşekkür ederim yanlız üyelerinizin de türkçeyi öğrenerek açıklama yapmalarını sizden rica ediyorum hayırlı akşamlar 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...