Ahmet başkanım üyelerimizi tanıyorum aynı evde yaşayan 2 iş arkadaşı işte oldukları için yönetime ulaşamadılar bu akşam instagram üzerinden kanıtları atacaklar. Multi hesapla yargılanamız sonuç almayan bir şey için biraz ağır bir suçlama olmuşİki hesap arasında tespit edilen bağlantı sebebiyle hesapların silinmesini talep ediyorum.
KCĞSMCSŞMCŞSMCŞDMFLSLCLSLSen liseyi hâlâ bitiremediğin için cümlelerin anlamını da pek bilmiyorsun galiba.
TALEP ETMEK “istemek, arzu etmek” anlamlarını taşıyor. Kararı vermek yönetime ait bizler sadece arz ve talep ederiz. Lütfen türkçenizi geliştirmenizi öneririm.
Sinan başkanım böyle bir durum var ise haklılıkları ortaya çıkacaktır. Açıklamanız için teşekkür ederim yanlız üyelerinizin de türkçeyi öğrenerek açıklama yapmalarını sizden rica ediyorum hayırlı akşamlarAhmet başkanım üyelerimizi tanıyorum aynı evde yaşayan 2 iş arkadaşı işte oldukları için yönetime ulaşamadılar bu akşam instagram üzerinden kanıtları atacaklar. Multi hesapla yargılanamız sonuç almayan bir şey için biraz ağır bir suçlama olmuş
Artık bol bol görürsünGörmeyeli herkes yönetici olmuş maşallah
Kdkskskssksksksksksksoaoa susErenin öğrencileridir
multide eğitim veriyor kral
2 dkya forumdan uzaklastirildinizKdkskskssksksksksksksoaoa sus
Fndlmflemgldmcld2 dkya forumdan uzaklastirildiniz
Uzaklaştırma sebebi: kimseye multiden itham yapmayınız
Onu benim dememle yapmıyorlar maalesef diyende ortada yok no thanks go next jsjsjs2 dkya forumdan uzaklastirildiniz
Uzaklaştırma sebebi: kimseye multiden itham yapmayınız
Buda benim multim yandan çar kasıyorumFndlmflemgldmcld
Bayadır görüşemiyoruz multimBuda benim multim yandan çar kasıyorum
Asil Türkten niye çıktın senBayadır görüşemiyoruz multim