Aha geldi doktorumuz
Aha geldi doktorumuz
LAKSJDKSLAKJDJDJAJAJAJAHAJJWBHSUSHSHHSHSHSHHSHSHSHSHHSHSSHSHHWHWHAHAHWHAHHSAANJJWHEUJDJRHRHHDHDHHDHEHEHRHRHRRHRRR
katılıyorum, bilgem ablam döndü sıra semihteSiz eskiye, biz deliye...
@Bİlgem Göktürks ve @P A R G A L I. Başkanlar, şahsım da dahil olmak üzere pek çok kişide heyecan uyandıran bu ziyaretiniz inşallah forum ile sınırlı kalmayıp oyuna da sirayet eder diyelim, hoş geldiniz ve şeref verdiniz.
Ablammmm hoş geldin kusura bakma geç gördüm 7 tane amlyt vrd 3 ex sefalar getirdin
En dogru yorum valla bravo oyun kendine gelsin tabi bak bi yazdim hortlaklar ortaya ciktiSiz eskiye, biz deliye...
@Bİlgem Göktürks ve @P A R G A L I. Başkanlar, şahsım da dahil olmak üzere pek çok kişide heyecan uyandıran bu ziyaretiniz inşallah forum ile sınırlı kalmayıp oyuna da sirayet eder diyelim, hoş geldiniz ve şeref verdiniz.
Allah allahAit olduğun yere dönmenle oyunda olan olmayan herkesi meydana çıkarttın buda tek senin yapabileceğin işti zaten seni getirmek çok zordu iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum bu kaos ortamına çekerek ama kaos kraliçesi olduğun için de pek farketmedi sana zamanında dost sandığımız kişilerle yol yürüdük geçte olsa birşeylerin farkına varıyor insan her neysee yolumuzun tekrar onların yoluna çıkmaması dileğiyle tekrardan hoşgeldin ablam
Ecemmm susssssHello seni dekanlıktan attıramayanlar da emzikle oynuyor her zaman ki gibi sjsjsj hoşgeldin bilgemm
Jssjsjajajsh komediEcemmm susssss