Ve Aleyküm selammmm sende selam söyle gardaşıma .Has bide ablası geldi bak söyle@Coşkun Karaosmanoğlu Kadir Aydının herkese selamı var abi
Ve Aleyküm selammmm sende selam söyle gardaşıma .Has bide ablası geldi bak söyle@Coşkun Karaosmanoğlu Kadir Aydının herkese selamı var abi
abi ben bırakcam zaten zormuş bu işler gelirim senin oralaraYat kuzum sen bakma bunlara kıssss azıcık ara ver de bizde yetişelim yaw
Gel bize başkanım vergi kasarız bereberabi ben bırakcam zaten zormuş bu işler gelirim senin oralara
Vergi borcunu sileriz bi ob kararnamesi ile.@HASRET baskanımın vergi borcu varmıs @Coşkun Karaosmanoğlu başkanım Vergi borcunu ödemesi gerekiyor
Gel gel buradan açık açık davet ediyorum etik falan geçtim o işleriabi ben bırakcam zaten zormuş bu işler gelirim senin oralara
Kasıyoruz zaten gelmesem deGel bize başkanım vergi kasarız bereber
Abi yapma yanarız durGel gel buradan açık açık davet ediyorum etik falan geçtim o işleri
Kim yakacakmış bizi yaw . Varmı öyle bir babayiğitAbi yapma yanarız dur
Silmene gerek yok bana yaz borcunuVergi borcunu sileriz bi ob kararnamesi ile.
E ben gideyim artık abi kaos sevmiyorum ben 🫢Kim yakacakmış bizi yaw . Varmı öyle bir babayiğit
Ait olduğun yere dönmenle oyunda olan olmayan herkesi meydana çıkarttın buda tek senin yapabileceğin işti zaten seni getirmek çok zordu iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum bu kaos ortamına çekerek ama kaos kraliçesi olduğun için de pek farketmedi sana zamanında dost sandığımız kişilerle yol yürüdük geçte olsa birşeylerin farkına varıyor insan her neysee yolumuzun tekrar onların yoluna çıkmaması dileğiyle tekrardan hoşgeldin ablam
Dur gitme az daha kal yetişecek bizimkiler sanaE ben gideyim artık abi kaos sevmiyorum ben 🫢
Vergi eşi listemde ilk 3 desinKasıyoruz zaten gelmesem de
Aslında ben yokum gittimDur gitme az daha kal yetişecek bizimkiler sana
Bi kaç tur dönmüştük aslında hemen nasıl ilk 3e girdimVergi eşi listemde ilk 3 desin
Giden giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir.Aslında ben yokum gittim
Ben vergi hızına bakıyorum aslındaBi kaç tur dönmüştük aslında hemen nasıl ilk 3e girdim