Birlik ve Adalet partisi kuruluşu (20 Kişi İçeride)

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
İlginç

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
@İHSANKAYA hayırlı olsun eski dost 🙏

OmerFaruk21

Birlik ve Adalet Partisi Kurucusu/Genel Başkanı
Vatandaş
Zamanında sapıklıklarını ifşa edip oyundan yolladığımız bir şahsı bugün burda karşımıza yönetim üyesi diye çıkarıp savunan arkadaşlarında gözümde çok farkı yok. O şahıs ile çok fazla dayanabileceğinizide düşünmüyorum, illa bir olay patlak verecektir yine. Huylu huyundan vazgeçmez. Yine de aranızda geçmişim olan kişiler var, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Zamanında, şuan öyle bir şey görseydik elbette gerekeni yapardık adam yeni sayfa açmış üstelik biliyordun neden en başta ydp ye aldın hem burda diklenip hemde onun dönüşüyle partine alman bi hayli garip aslında

Büşra G

Üye
Vatandaş
Zamanında, şuan öyle bir şey görseydik elbette gerekeni yapardık adam yeni sayfa açmış üstelik biliyordun neden en başta ydp ye aldın hem burda diklenip hemde onun dönüşüyle partine alman bi hayli garip aslında
Ne için olacak oy için kullanıp atacaktık 🤣 Zaten kendisi çıktı sonra partiden bir bayan üyeyle realde görüşüp tartıştığı için. Ondan sonra kin besledi zaten isyan çıkarmaya çalıştı manipülator tolga fkskmfls. Sen devam et sapkın arkadaşınla, iyi anlaşıyorsunuz belli ki

Nuri Yalçın

Yeni Üye
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 19420

Değerli Başkan Online ailesi,
Gününüzün güzel, işlerinizin kolay olduğu iyi günler dileriz.
08.12 2024 tarihinde Birlik Ve Adalet partisini kurmuş bulunmaktayız.

Parti yönetimimizi

Parti Başkanı: Omerfaruk21

Parti Sekreteri: İHSANKAYA

Parti Başkan Yardımcısı: hsyn44

Parti Sözcüsü: Özgürxrs

şeklinde belirledik.

Birlik Ve Adalet partisi olarak hiç bir parti ve ittifakla problemimizin olmadığını, şu anda hiç bir ittifakta yer almadığımızı ve önümüzdeki şüreçte seçim işbirliği şeklinde ilerleyeceğimizi bildirmek isteriz.

Birlik Ve Adalet partisi kısa süre önce kurulmasına rağmen 16 üyeye ulaşmıştır. Bu süreçte bizlere destek olmak isteyen başkanlarımızı ailemize davet etmek istiyoruz. Sizlerin desteklerini görmek bizleri onurlandıracaktır.

Bu vesileyle herkese ayrı ayrı teşekkür eder, başarılar dileriz.
Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birlikteliğimiz daim olsun😊

OmerFaruk21

Birlik ve Adalet Partisi Kurucusu/Genel Başkanı
Vatandaş
Ne için olacak oy için kullanıp atacaktık 🤣 Zaten kendisi çıktı sonra partiden bir bayan üyeyle realde görüşüp tartıştığı için. Ondan sonra kin besledi zaten isyan çıkarmaya çalıştı manipülator tolga fkskmfls. Sen devam et sapkın arkadaşınla, iyi anlaşıyorsunuz belli ki
O yüzden 7 aydan fazladır ydp deydi üstelik kapatma kararı aldığında karşı çıkanlardan biriydi demekki kendinede bi bakman lazım büşra hanım

Büşra G

Üye
Vatandaş
O yüzden 7 aydan fazladır ydp deydi üstelik kapatma kararı aldığında karşı çıkanlardan biriydi demekki kendinede bi bakman lazım büşra hanım
Karşı çıkma sebebi belli değil mi sence 🤣Birde yeni sayfa açtı deyip normalleştirmeye çalışıyor jdsldkks neden ydp yi bıraktığınızı açıklayın bi, yeni bir sayfa mı açmış yoksa tam gaz devam mı ediyor kadın üyelere yazmaya bilelim. Neyse uzatmaya gerek yok şu haline bakılırsa seninde ondan pek farkın olmadığı belli. Benim kazanacağım ya da kaybedeceğim bir şey yok, zaten oyunda kadın oyuncu kitlesi az, böyle gizli isimle dolaşan sapıkları ortaya çıkarmak, kadın oyuncuların önlem almasına vesile olmak benim için kârdır. Sen devam edebilirsin sapık arkadaşınla umrumda değil pek.

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sevgili dostlar yeni yolunuzda sonsuz başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Bir çift söz de eski başkanıma etmek istiyorum. Ydp zamanında geçmişini bilerek oy için göz yumduysanız eğer şuan söz söylemeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Çıkarlarınız için böyle bir konuyu sineye çekip şimdi duyar kasmanız komik. Dönemin sözcüsü olarak olayları bu forumda öğrenmem benim adıma ayrıca üzücü.

Büşra G

Üye
Vatandaş
Sevgili dostlar yeni yolunuzda sonsuz başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Bir çift söz de eski başkanıma etmek istiyorum. Ydp zamanında geçmişini bilerek oy için göz yumduysanız eğer şuan söz söylemeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Çıkarlarınız için böyle bir konuyu sineye çekip şimdi duyar kasmanız komik. Dönemin sözcüsü olarak olayları bu forumda öğrenmem benim adıma ayrıca üzücü.
Çıkarın için derken? Ne çıkarım var burdan bekliyorum açıklamanı sayın eski meclis başkanım? Ayrıca o dönem sende yönetimdeydin, sen neyin çıkarı için bilmemezlikten geliyorsun?

Büşra G

Üye
Vatandaş
Göz yumduğumuz falan yok o dönem olanları sen daha iyi biliyorsun ayrıca 😃 ya da alzheimer falan olduysan bilmiyorum artık

O A B İ

Vatandaş
Çıkarın için derken? Ne çıkarım var burdan bekliyorum açıklamanı sayın eski meclis başkanım? Ayrıca o dönem sende yönetimdeydin, sen neyin çıkarı için bilmemezlikten geliyorsun?
Büşra başkanım size açık açık söylüyorum 2 aydır sizi tanıyamıyorum. Böyle bir konuyu biliyorsanız eğer göz yummaz yol verirsiniz. Eğer bunu yapmıyorsanız şuan bunu konuşmanız samimiyetsiz. Ben yönetime girdiğimden sizle yollarımız ayrıldığı güne kadar ilgili kişinin gerçek adını ve ben onun ciğerini biliyorum bir işe yaramaz biri tarzı üstü kapalı ifadeler dışında hiçbir beyanda bulunmadınız.

Büşra G

Üye
Vatandaş
Büşra başkanım size açık açık söylüyorum 2 aydır sizi tanıyamıyorum. Böyle bir konuyu biliyorsanız eğer göz yummaz yol verirsiniz. Eğer bunu yapmıyorsanız şuan bunu konuşmanız samimiyetsiz. Ben yönetime girdiğimden sizle yollarımız ayrıldığı güne kadar ilgili kişinin gerçek adını ve ben onun ciğerini biliyorum bir işe yaramaz biri tarzı üstü kapalı ifadeler dışında hiçbir beyanda bulunmadınız.
Konuşturma beni bekircan her allahın günü şu sapığın konusu dönüyordu grupta, ismini vermeyeceğim, eskiden yönetimde olan biri benden çok anlatıyordu bu sapığı zaten. Sana ne olduda şimdi bilmemezlikten geliyorsun? O dönemde grupta açık açık söyledik, hadi ben çıkarcıyım, öyle farzet. Sen neden hiç ses çıkarmadın yönetimde 😃

O A B İ

Vatandaş
Ben alzheimer olmadım herşey gayet net.Buradaki problem bence hangi büşranın konuştuğunda. Birbirinden çok alakasız ve farklı tepki veren büşra başkanlarımın olduğunu hissediyorum. Ydp den ayrıldığımız günden bu yana.

Büşra G

Üye
Vatandaş
Ben alzheimer olmadım herşey gayet net.Buradaki problem bence hangi büşranın konuştuğunda. Birbirinden çok alakasız ve farklı tepki veren büşra başkanlarımın olduğunu hissediyorum. Ydp den ayrıldığımız günden bu yana.
Her şey bencede gayet net, o dönem hüseyinin yönetimden biriyle buluştuğunu bile biliyordunuz grupta. Her şeyi biliyordunuz. Diğer söylediklerini anlarım ama bilmemezlikten gelmen şaşırttı

O A B İ

Vatandaş
Bunu da şuan duydum neyse uzatmanın bir faydası yok. Beni bilen dostlarım zaten biliyor böyle bir durumda nasıl aksiyon alacağımı da herkes bilir. Ha o zaman ses etmediysem şuanda ses edecek birisi olmadığımı da bilirler. İşime gelirken görmezden gelip gelmediğinde kötülemek oldukça samimiyetsiz bir davranış.

Büşra G

Üye
Vatandaş
Bunu da şuan duydum neyse uzatmanın bir faydası yok. Beni bilen dostlarım zaten biliyor böyle bir durumda nasıl aksiyon alacağımı da herkes bilir. Ha o zaman ses etmediysem şuanda ses edecek birisi olmadığımı da bilirler. İşime gelirken görmezden gelip gelmediğinde kötülemek oldukça samimiyetsiz bir davranış.
Bencede uzatmanın bir manası yok. Uzun lafın kısası, bu olay yüzünden ben çıkarcıysam sende en az benim kadar çıkarcısın. Bu konuda bana çıkarcı diyecek en son insansın.