Ahahahahahaahahs ah Büşra Ahhh gerçekten Rezil bir insansın tamam aynen öyle bir insanım ben için rahatladımı hadi git şimdi kendine köle aramaya çık hadiiiBide acımışmış bana acıyacak insan mısın sen?? Oyun için böyle şeyler yapan realde neler yapar düşünmek bile istemiyorum Alin Umarım ilerde finansal sıkıntılar yaşamazsın
Bide acımışmış bana acıyacak insan mısın sen?? Oyun için böyle şeyler yapan realde neler yapar düşünmek bile istemiyorum Alin Umarım ilerde finansal sıkıntılar yaşamazsın
rahatladım canım senin gelecekte düşeceğin yer belli zaten, üzülüyorum haline şimdidenAhahahahahaahahs ah Büşra Ahhh gerçekten Rezil bir insansın tamam aynen öyle bir insanım ben için rahatladımı hadi git şimdi kendine köle aramaya çık hadiii
Sende yoktur öğrencisin kölene söyle o atar sen emredersen hdsldjslfmskfmİlaç paran bittiyse iban at bu arada seve seve karşılarım önemli sonuçta ruh sağlığı.
Öğrenci değilim artık. Hedeflerimin peşindeyim şahidi olursun yakın zamanlarda merak etme senin gibi sokaklarda yatmıyorum sıcacık evim hatta evlerim var halim vaktim yerinde ruh sağlığım yerinde şükür milletede bok atmıyorum kendi yaptıklarımı başkası yapmış gibi yapmıyorum ne söylersen söyle hiç bi bok değilsin ciddiye alınmıyorsun boşuna uğraşmaSende yoktur öğrencisin kölene söyle o atar sen emredersen hdsldjslfmskfm
Hedeflerin neler, işleri büyüttün galiba sahibe alin. Zaten ne işin var bu oyunda, twittera git senin meslek orda popülerÖğrenci değilim artık. Hedeflerimin peşindeyim şahidi olursun yakın zamanlarda merak etme senin gibi sokaklarda yatmıyorum sıcacık evim hatta evlerim var halim vaktim yerinde ruh sağlığım yerinde şükür milletede bok atmıyorum kendi yaptıklarımı başkası yapmış gibi yapmıyorum ne söylersen söyle hiç bi bok değilsin ciddiye alınmıyorsun boşuna uğraşma
(şüpheli)namusumla
Hiç bişey yapamazsın alin, bayada namuslusun evet ilk önce tolgayla görüşmeler sonrada aşkın falan belki başka bi kölede bulmussundur bana söylemedigin allah bilir artik. Namuslu alinBana bak Büşra her boku söyleyebilirsin ama kendi namussuzluğunu bana atmaya kalkarsan Belanı Sikmekle kalmam twittera kadarmı düştün yazık gerçekten ne gerek var sokağa çıksan yeter zaten yazık gerçekten yazık seçtiğin yolda sana başarılar fakat benim adımı dahi sakın ağzına alma
Aline talip olacaklar önden 1 ay spor salonuna gitsin lütfen, göbek kesinlikle sevmiyorHiç bişey yapamazsın alin, bayada namuslusun evet ilk önce tolgayla görüşmeler sonrada aşkın falan belki başka bi kölede bulmussundur bana söylemedigin allah bilir artik. Namuslu alin
Aynen görüştüm diye namussuz oldum namusumu sorgulayacak en son insansın Büşra Şuan konuşarak sadece kendini rezil ediyorsun devam et başka ne bokların var onlarıda öğrenelimHiç bişey yapamazsın alin, bayada namuslusun evet ilk önce tolgayla görüşmeler sonrada aşkın falan belki başka bi kölede bulmussundur bana söylemedigin allah bilir artik. Namuslu alin
Yok canım sadece görüştün diye niye namussuz olasın, şeriat ülkesimi bura, ben cahiliye döneminden kalma alışkanlıklarınızdan bahsediyorum. Hayır işin berbat kısmı sende zevk alıyorsun bu durumdan, ona midem bulanıyorAynen görüştüm diye namussuz oldum namusumu sorgulayacak en son insansın Büşra Şuan konuşarak sadece kendini rezil ediyorsun devam et başka ne bokların var onlarıda öğrenelim
Ya güldürme beni daha fazla Midem ağzımda senin yüzünden ne kadar rezil iğrenç bi varlıksın bu şekilde ne iş bulabilirsin ne etrafında insanlar olur yaşadığın her boku hak ediyorsun yazık YAZIKKYok canım sadece görüştün diye niye namussuz olasın, şeriat ülkesimi bura, ben cahiliye döneminden kalma alışkanlıklarınızdan bahsediyorum. Hayır işin berbat kısmı sende zevk alıyorsun bu durumdan, ona midem bulanıyor
Hadi yatcam uyicam uzatma. Göbeği olmayanları yönlendiririm ben sana kuzum, kolaylık olur. İyi geceler tatlis rüyalarYa güldürme beni daha fazla Midem ağzımda senin yüzünden ne kadar rezil iğrenç bi varlıksın bu şekilde ne iş bulabilirsin ne etrafında insanlar olur yaşadığın her boku hak ediyorsun yazık YAZIKK
pardon izin almayı unuttum, uyuyabilir miyim emrinizle sahibemmm DJALDJALDJAPDJAŞDKTamam zırlama bulurum sana göbeksiz birini orospuluğunu onunla yaparsın
Başka neler diyorlar sana kölelerin Büşra onlarıda duyalım ?pardon izin almayı unuttum, uyuyabilir miyim emrinizle sahibemmm DJALDJALDJAPDJAŞDK
tamam canım sinirlenme sabah müsteri bulucam sana direk, aşkın tek başına yetmez sana. byeeBaşka neler diyorlar sana kölelerin Büşra onlarıda duyalım ?
Kim yaktı canını bu kadar gidip dövücem söztamam canım sinirlenme sabah müsteri bulucam sana direk, aşkın tek başına yetmez sana. byee