B E N C İ L L E R (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Bence şuan tartışma gereksiz devam ediyor X parti kapanmış sın dakika gelip şow yapmış ya arkadaşlar X partinin alabileceği maximum makam vekillik bırakın sevinsinler niye tartışıyorsunuz. Her yolu denediler olmadı. Diriliş ittifakı çıkmışta yenmiş çıkmışta yenmiş en son bilgem ablaları gelmiş onuda yenmiş boşverin 😂

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Bence şuan tartışma gereksiz devam ediyor X parti kapanmış sın dakika gelip şow yapmış ya arkadaşlar X partinin alabileceği maximum makam vekillik bırakın sevinsinler niye tartışıyorsunuz. Her yolu denediler olmadı. Diriliş ittifakı çıkmışta yenmiş çıkmışta yenmiş en son bilgem ablaları gelmiş onuda yenmiş boşverin 😂
Ahmet başkanım bizim meselemiz şov değil. Sizin parti yöneticileriniz kendi ağzıyla söyledi Turan Harekatın diriliş ittifakında istenmediğini ama tabii makam için duruyorlar ne yapsınlar

T U N A

Turan Harekat Partisi Kurucusu (GGP)🌹
Vatandaş
Ağlanacak halinize gülüyorsunuz hahahahaha yediremediniz tabi 1. Sıradan düşmeyi
Bizim ağlanacak bir halimizin olduğunu düşünmüyorum aslında ağlanacak bir hali olan kişi varsa o da sizlersiniz 🤣 üye çalarak 1. Sıraya gelmişsiniz daha neyi savunuyorsun birde burda gelmiş bize bencil diyorsunuz burda olabilecek bir bencil varsa oda sizlersiniz

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Gorecez başkanım bir gün yenecez o zaman
İnş ebrik edersiniz 😂😂

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Bakın arkadaşlar açtığım konudaki mesajı mantıklı olarak okuyup öyle buraya yazmanızı bekliyorum. Ben burada hiç bir partiyi belirterek bir konuşma yapmadım. Benim anlatmak istediğimi anlayıp yazmıyorsunuz. Eğer diriliş harici ilk 5 de bir parti olmasaydı diğer oyuncular ne yapacaklardı ?

A H M E T T

Asil Türk Bşk.Yrd
Vatandaş
Kendi parti başkanları en son şey demişti “ Arkadaşlar biz vekillikten başka bir makam sizlere veremicez partiyi kapatıyoruz” 😂😂

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Bizim ağlanacak bir halimizin olduğunu düşünmüyorum aslında ağlanacak bir hali olan kişi varsa o da sizlersiniz 🤣 üye çalarak 1. Sıraya gelmişsiniz daha neyi savunuyorsun birde burda gelmiş bize bencil diyorsunuz burda olabilecek bir bencil varsa oda sizlersiniz
Tuna sen daha konuşuyor musun mcşsmfpdkcld
Hadi işinin başına (vicdan yapmaya)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...