B E N C İ L L E R (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Selamın aleyküm Başkanonline Ailesi

Öncelikle konuyu bilmeyenler yada farkına varamayanlar için aydınlatmak istiyorum. Diriliş ittifağı zaten oyunun oy çokluğuna sahipken bunun yanına turan harekat partisinide ekleyip oyunda rekabet ortamını tamamen bitirmiştir. Bununlada yetinemeyip önümüzdeki milletvekilliği seçimlerine kendi ittifakları hariç hiçbir partiyi almamak için birbirlerine puan desteğinde bulunarak kendi ittifakları dışında yaklaşık 100 oyuncunun emeğini gözardı edip kendileri hariç kimseye makam vermemek ve hakkına girmek istemişlerdir. Bu kabul edilemez düşünce kimin aklına geldi bilmiyorum ama 100 oyuncunun gece gündüz bu oyuna emek verdiğini görmeden bencillik yapmıştır. O kişi her kimse onu Büyük bir şiddetle Kınıyorum.

Oyuna dönmemin tek sebebi bunların yaptığı planı bozup bu oyuna emek veren diriliş harici tüm parti mensupları abilerim ve kardeşlerimin hakkını ve emeğini düşünerek geri dönmüş olmamdır.
Tm

KutAydin3198

Muğla Valisi
Vatandaş
Bir bakanlık bir başkanlık almak için oyunun içine ettiler. Biri parti kuruyor bunlara sayıyor sövüyor etrafında ekip toplanıyor hop 1 ay sonra parti kuran yine yanlarına geçiyor. Arka planda birbirine sayıp sövenler yan yana toplanmış abi rekabet yok kendi içimizde bölünsek falan mı diyorlar :) samimiyetsiz ve seviyesizsiniz..
Son zamanlarda forumda okuduğum en doğru yorumdu şakasız, durum ancak bu kadar güzel izah edilebilirdi.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu şekilde yapılanma oyun kurallarına kattiyen aykırıdır ve cezasız kalamaz nitekim sinan başkanınızın da dediği gibi sırf yol katedebilmek için gecesini gündüz eden parti arkadaşlarımız var nicesi buna bağlı olarak hem kaliteli zaman geçirmek hemde stratejik olarak denge gütmek zorundadır şunu unutmayalım ki sözüm siz oyun kuruculara amacı doğrultusunda hareket etmeyen ve krize sebep olanların mutlak cezalandırılması insiyatifine sahipsiniz bu aynı zamanda Turan partisine de milli harekat adına kınamadır ya saygı çerçevesi içinde koltuk sevdasında olmadan yolunuzu değiştirirsiniz yada Milli harekatın dirilişine sebep olursunuz @kınıyoruzturandiriliş
Gülüyorum hepinize ya birde ceza isteriz yaygarası yapıyorsunuz.Kazananın yanında olmayı herkes ister .Kınamaya devam edin sadece onu yapabilirsiniz 😃😃

Cihana korku salan diriliş sen daima vaar ol

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş

Öncelikle konuyu bilmeyenler yada farkına varamayanlar için aydınlatmak istiyorum. Diriliş ittifağı zaten oyunun oy çokluğuna sahipken bunun yanına turan harekat partisinide ekleyip oyunda rekabet ortamını tamamen bitirmiştir. Bununlada yetinemeyip önümüzdeki milletvekilliği seçimlerine kendi ittifakları hariç hiçbir partiyi almamak için birbirlerine puan desteğinde bulunarak kendi ittifakları dışında yaklaşık 100 oyuncunun emeğini gözardı edip kendileri hariç kimseye makam vermemek ve hakkına girmek istemişlerdir. Bu kabul edilemez düşünce kimin aklına geldi bilmiyorum ama 100 oyuncunun gece gündüz bu oyuna emek verdiğini görmeden bencillik yapmıştır. O kişi her kimse onu Büyük bir şiddetle Kınıyorum.

Oyuna dönmemin tek sebebi bunların yaptığı planı bozup bu oyuna emek veren diriliş harici tüm parti mensupları abilerim ve kardeşlerimin hakkını ve emeğini düşünerek geri dönmüş olmamdır.
Burda sanki haksızlığa uğrayan bir kitleye yardım eden bir kurtarıcı görevinde bulunduğunuz algısı yaratmaya çalışmışsınız. Sizinle bizim partimizin sesli sohbetine geldiğinizde tanıştık ve bir konuyu konuştuk; siz benim haberim olmadı olsaydı partimde saklamaz atardım dediniz peki bunu söyledikten sonra neden atmayı geçtim onunla vergi kastınız? Madem ki bu kadar haksızlığın karşısında bir direnişçisiniz madem ki kimsenin hakkını yememeye özen gösteren bir insansınız. Neden söylediğiniz sözü yerine getirmek yerine iyi vergi kasıyor diye yanınızda tutup ona iş atarak vergi kastınız ?

muratucnk

YGP
Vatandaş
Ay sonu tekrar gidersin o zaman başkan :) Çarşınız pazar olsun.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Burda sanki haksızlığa uğrayan bir kitleye yardım eden bir kurtarıcı görevinde bulunduğunuz algısı yaratmaya çalışmışsınız. Sizinle bizim partimizin sesli sohbetine geldiğinizde tanıştık ve bir konuyu konuştuk; siz benim haberim olmadı olsaydı partimde saklamaz atardım dediniz peki bunu söyledikten sonra neden atmayı geçtim onunla vergi kastınız? Madem ki bu kadar haksızlığın karşısında bir direnişçisiniz madem ki kimsenin hakkını yememeye özen gösteren bir insansınız. Neden söylediğiniz sözü yerine getirmek yerine iyi vergi kasıyor diye yanınızda tutup ona iş atarak vergi kastınız ?
Hocam burada o dediğin duruşda insanlar çok az maalesef anca yaygara yapıp haksızlığa uğramış algısı yaratırlar

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Bu mevzular iş işten geçtikten sonra söylenmez sevim hanım. Madem bu mevzuyu biliyordunuz o kişiyi istenmeyen oyuncu ilan etseydiniz ne bu tantana fmdlfmdlcmdl

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Şuanda konu dışında yazdığının farkındamısın? İlla muhalefet olacaksanız konuyla alakalı birşey yazın. Saptırmaya çalışmayın olayı

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. Sizinde zaferler kazanmaniz icin ya dirilis ittifakina katilacaksiniz yada 40 firin ekmek yiyeceksiniz. Cok calismaniz lazim.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş

Öncelikle rekabet ortamını bitirmemek sizin elinizdeydi bizim makamda gözümüz yok
Biz kendimizi değil partimizi ve oyuncularımızın
Geleciğini düşünmekden baska birsey yapmıyoruz hiç kimsenin hakkına girmedik
Asıl bize bencil diyerek ve iftikamıza laf söylediğiniz için ben sizi kınıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...