B E N C İ L L E R (17 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Öncelikle rekabet ortamını bitirmemek sizin elinizdeydi bizim makamda gözümüz yok
Biz kendimizi değil partimizi ve oyuncularımızın
Geleciğini düşünmekden baska birsey yapmıyoruz hiç kimsenin hakkına girmedik
Asıl bize bencil diyerek ve iftikamıza laf söylediğiniz için ben sizi kınıyorum
Konuştu parti parti gezen ismail 😄

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Bu mevzular iş işten geçtikten sonra söylenmez sevim hanım. Madem bu mevzuyu biliyordunuz o kişiyi istenmeyen oyuncu ilan etseydiniz ne bu tantana fmdlfmdlcmdl
Biz bu mevzuyu ittifak gruplarında paylaştık naz hanım. İstenmeyen oyuncu ilan edilmesi birşey değiştirmiyor forumda yapılan paylaşımlarda okuduğum kadarıyla edilip yeni hesap açıp gelenlerde var. Mesele o değil mesele bana gelip ben bilmiyordum dediğinde (ki bilmiyor olabilir buna birşey diyemem ) bunu anlattığımızda ben öyle bir insan değilim saklamam dedi Oğuzhan başkanımda atacak mısın dedi sinan başkan atarım dedi ama ne yaptı birlikte vergi kastı. Demem o ki bir laf edip tutmadıktan sonra gelip burda haksızlığa uğrayan kişilere kurtarıcı algısı yaratmaya çalışması komik oluyor. Yazısına güldüm sadece

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Öncelikle rekabet ortamını bitirmemek sizin elinizdeydi bizim makamda gözümüz yok
Biz kendimizi değil partimizi ve oyuncularımızın
Geleciğini düşünmekden baska birsey yapmıyoruz hiç kimsenin hakkına girmedik
Asıl bize bencil diyerek ve iftikamıza laf söylediğiniz için ben sizi kınıyorum
İsmail başkanım hem parti başkanı hem parti üyesi olamk iyi mi 😄😄

Son düzenleme:

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Konuştu parti parti gezen çlü olmak neden bu kadar dert oldu anlamadım ben sizi

İsmail başkanım hem parti başkanı hem parti üyesi olamk iyi 😄😄
Bu cevap İkinize toplu olsun naz ben senin gibi asil Türke ihanet etmedim naz sen ve sinan tatil modu a alıp geri dönüp gökturkü birinci projeniz işe yaradı
Durancan buda sana cevap bu hata yakında düzelcek

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Bu cevap İkinize toplu olsun naz ben senin gibi asil Türke ihanet etmedim naz sen ve sinan tatil modu a alıp geri dönüp gökturkü birinci projeniz işe yaradı
Durancan buda sana cevap bu hata yakında düzelcek
Hahahha senin asilden çıkıp bize girmen bizden çıkıp övipe girmen ordan çikip parti kurman vs vs vs hiç güven vermiyor meselaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...