Körler Sağirlar Birbirini Ağirlar😁 (8 Kişi İçeride)

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Herkese merhabaa yine bir forum günü😁
Simdi bakiyorum da oyun icinde genel chatte forumda bir zafer nidalari secim kazandik aldik birinci olduk eyyo hayirli olsunlar alip basini gidiyor.
Bir sey sorucam karsit ittifakiniz nerde birde oyunda rekabet olmadan ittifakmi oldunuz.😁
O kadar korkuyor olamazsiniz 😁
Herkes bir araya toplanip oy verip secimmi aldiniz cok komik .
Nasil diyordu bizim eskiler papatya cayini vere vere sizlere iyice bir uykuya dalmissiniz .Yeni kurulan her parti kendi savasini vermek yerine muhteseeem Dirilis ittifakina katilip aa aa makam aldik hadi canimmm cok ilginc hadi hadi bir kelime daha edimde saldirin cok beklemeyin😁😁😁
BİZ GELDİKK bu sefer gercekten aciticaz amaaaa😁😁1000073095.jpg

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Haksızsıznız bilgem hanım.
Daha öncede söyledim. Organize olup siyaset yapamıyorsanız bu kimsenin sorunu değil. Yeni partiler diriliş ittifağına katılıyor tamam ama senin oyuna başladığından beri yanında olan cengiz ve arkadaşları ne demeye katıldı dirilişe bunu sorgulandın mı hiç 😂

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Daha öncede söyledim. Organize olup siyaset yapamıyorsanız bu kimsenin sorunu değil. Yeni partiler diriliş ittifağına katılıyor tamam ama senin oyuna başladığından beri yanında olan cengiz ve arkadaşları ne demeye katıldı dirilişe bunu sorgulandın mı hiç 😂
Valla iste cengiz napsin hep dolmusa biniyor inincede uzuluyor ama ne diyim bee. Demekki oda omurgasini yamultuyor ben napim. Yoo sorgulamadim ben orda olsaydim zaten yeri belli olurdu😁

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
İste ben sizi iyi tutamamisim ayni yerde baksana sizde kolayi secip rekabet etmemeyi tercih etmissiniz😁

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Haksızlık ediyorsun. Çok güvendiğin kardeşine parti bırakıp gittikten sonra biz yine çok emek sarfettikte. Senin kardeşin ozamanda soteye yatıp bekledi herzamanki gibi.
Benim kardeslerim aliskin beni satmaya birak bende haksizlik edim😁
Yasliyim kusura bakmayin sey hatirliyorum ben en yakin arkadasinin makam almasini engelleyip kazanilmis secimi entrikayla alip adam kandiran partinin icindesin sen demi simdi😁

Fatih Görgülü

Yeni Üye
Vatandaş
Söylediklerinize kısmen katılıyor olsam da,yazınız da katılmadığım yerlerde mevcut yeni kurulan bir parti zorla ittifak a katılmıyor kendi yazınızda da belirttiğiniz gibi makam almak veya daha güçlü olmak adına kendi kararları doğrultusunda bir ittifak a giriyo direk bir ittifaka girmeyi seçmek yerine biraz güçlenmeyi denese zaten başka bir partidende mutlaka destek alarak büyütecektir.
Rekabet ortamı konusuna gelecek olursak da dediğiniz gibi o ortam maalesef kalmadı şuan oyunda ama bir an önce çözüme kavuşacaktır ama bunun yolu kavga etmek partilerin birbirine sataşması v.b olaylardan ibaret olmamalı.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı

EKREM

Vatandaş
Benim kardeslerim aliskin beni satmaya birak bende haksizlik edim😁
Yasliyim kusura bakmayin sey hatirliyorum ben en yakin arkadasinin makam almasini engelleyip kazanilmis secimi entrikayla alip adam kandiran partinin icindesin sen demi simdi😁
Senin canından çok sevdiğin iki kardeşin yamuk yaptı, El oğlu ne yapsın.
Bu halde olmanın en büyük sebebi biricik semihin değil mi 😂

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Söylediklerinize kısmen katılıyor olsam da,yazınız da katılmadığım yerlerde mevcut yeni kurulan bir parti zorla ittifak a katılmıyor kendi yazınızda da belirttiğiniz gibi makam almak veya daha güçlü olmak adına kendi kararları doğrultusunda bir ittifak a giriyo direk bir ittifaka girmeyi seçmek yerine biraz güçlenmeyi denese zaten başka bir partidende mutlaka destek alarak büyütecektir.
Rekabet ortamı konusuna gelecek olursak da dediğiniz gibi o ortam maalesef kalmadı şuan oyunda ama bir an önce çözüme kavuşacaktır ama bunun yolu kavga etmek partilerin birbirine sataşması v.b olaylardan ibaret olmamalı.
Partiler dalasmak yerine secim stratejisi gelistirmeli tek duze giden bir oyun kimsenin zevk almiycagi bir duruma geliyor. Parti kurmak demek ben burdayim demek bizde variz bu oyunda demek kendimizi ispatliyoruz demek. Ben tek tarafta olmayi hic bir zaman sevmedim .

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Senin canından çok sevdiğin iki kardeşin yamuk yaptı, El oğlu ne yapsın.
Bu halde olmanın en büyük sebebi biricik semihin değil mi 😂
Biz oyunda hayaletler hakkinda konusmuyoruz bence baska bisi bullll 😁😁😁 biricik kardesim yerine don bak bakim yerine senden hiic beklemezdim yahu sen tek basina yaparsin .iste napsinlar heyezana kapiliyorlar😁

EKREM

Vatandaş
Biz oyunda hayaletler hakkinda konusmuyoruz bence baska bisi bullll 😁😁😁 biricik kardesim yerine don bak bakim yerine senden hiic beklemezdim yahu sen tek basina yaparsin .iste napsinlar heyezana kapiliyorlar😁
Benden bekleme zaten ben onlar gibi vefasız değilim. Malüm seçimi kazandık yarın bakanlığı alınca seni istediğin belediyeye atayacam söz 😂😂😂😂