Cem sonra ozur dilemek zorunda kaliyorsun ablam haydi iyi oyunlarSenin yalanlarınla yaşadık doğru
Cem sonra ozur dilemek zorunda kaliyorsun ablam haydi iyi oyunlarSenin yalanlarınla yaşadık doğru
Ben sana ne zaman özür dilemişimCem sonra ozur dilemek zorunda kaliyorsun ablam haydi iyi oyunlar
Hodri meydan diyorum buyur meydan seninAbimmm abimmm 20.dakikalik kurulmuslugumla uc bes parti birlesmeyi basardiysam bi haftada sen dusun artik neler yapabilcemi,
Bak elinde cengiz gibi çok büyük kozu var abi dikkat et.Hodri meydan diyorum buyur meydan senin
Meydanlari severizzzzzHodri meydan diyorum buyur meydan senin
Hihi sizin bulundugunuz partinin oldugu gibi buyuk kozBak elinde cengiz gibi çok büyük kozu var abi dikkat et.
Senden geçti artık o meydanlar. Çekil kenarada gençleri izleMeydanlari severizzzzz
E hadi insallah ama bence yanlis ogreniyosunSenden geçti artık o meydanlar. Çekil kenarada gençleri izle
Tabi abla ablaaa sende beni ozlemenmek oldun muuBakin keyfinize
Eymen cem gecmiste yasamayin yasiniz cook genc hayat ileri yasaniyor
Nazliii nazliii ozlemenmek guzel tabi.
Cengiz diriliş de diye biliyorumBak elinde cengiz gibi çok büyük kozu var abi dikkat et.
Alişacaklar reisBen değil bilgem hanım üzülmüş seçimi kazanmamıza
Sen hala burdamısın
Valla cengiz bu sağı solu belli olmazCengiz diriliş de diye biliyorum
Orjinn semihmi
Açıkça fikrimi belirtmek isterim ki ilk geldiğinizde huzur vs birşeyler yazan bir konu açıp tebrikleri cevaplamıştınız fakat şuan görüyorum ki geldiğiniz günden itibaren huzur kurucu bir yaklaşımınız olmadı ne yazık ki sizin hakkınıza sürekli arkadan iş çeviriyor birilerini kışkırtıp aradan çekiliyor laflarını çok duydum . Elbette siyaset ve strateji için bir takım anlaşmalar yapılabilir ama bu bana göre sinsilikle yapılmamalıdır çünkü bir kişi sizi bir defa satıp arkanızdan iş çevirirse yine yapar. İttifaka gelecek olursak toplu bir oy potansiyelimiz olduğu doğru seçimlerde de bu potansiyel oy oranına yansıyor ama diğer söylenenler yanlış profesyonel bir biçimde bir araya gelen bir topluluğuz ve saygımızı hiç bozmadık. Bu konuda diriliş ittifakına teşekkür ederim ve başarı kurmak isteyen bir başkan öncelikle şeffaf olmalıdır bir gün birine gülüp diğer gün diğerine söz verip ertesi gün arkadaş iş çevirip üye toplayarak olmaz olursa da uzun vadeli olmaz.Herkese merhabaa yine bir forum günü
Simdi bakiyorum da oyun icinde genel chatte forumda bir zafer nidalari secim kazandik aldik birinci olduk eyyo hayirli olsunlar alip basini gidiyor.
Bir sey sorucam karsit ittifakiniz nerde birde oyunda rekabet olmadan ittifakmi oldunuz.
O kadar korkuyor olamazsiniz
Herkes bir araya toplanip oy verip secimmi aldiniz cok komik .
Nasil diyordu bizim eskiler papatya cayini vere vere sizlere iyice bir uykuya dalmissiniz .Yeni kurulan her parti kendi savasini vermek yerine muhteseeem Dirilis ittifakina katilip aa aa makam aldik hadi canimmm cok ilginc hadi hadi bir kelime daha edimde saldirin cok beklemeyin
BİZ GELDİKK bu sefer gercekten aciticaz amaaaaEkli dosyayı görüntüle 19458
Çakma olanından bu sonunda nokta yoksa güvenmeOrjinn semihmi