Körler Sağirlar Birbirini Ağirlar😁 (12 Kişi İçeride)

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Benden bekleme zaten ben onlar gibi vefasız değilim. Malüm seçimi kazandık yarın bakanlığı alınca seni istediğin belediyeye atayacam söz 😂😂😂😂
Ayy belediyee olmaaazz ben banlanirim yakinda yazik olurrr. Sen bakanligini alda bende gurur duyayim benim micolar bak bakan oldular yahu diye😁😁😁 ama yook ben arkadas satan (aa yok yanlis yazdim bi aradalar) neyseee nolur nolur atama yap bana😁😁

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı

JR Mehmet (Lider)

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
BİZ GELDİKK bu sefer gercekten aciticaz amaaaa😁😁
Bilgem hanım öncelikle oyuna geri geldiniz , hoşgeldiniz ve paylaştığınız kara kalem kartal fotoğrafını beğendim. Beşiktaşlı olduğum için.
Daha sonra ise alıntı yaptığım bu cümleyi gülmek için alıntıladım 🤣
Dirilis ittifaki en basit anlamda makam kazananlar birliği olarak yorumlanıyor evet olabilir ama oy kazanma gücü çoğunluk birliği kurmak bu oyunun sisteminin içinde mevcut.
Eğer kazanmak icin oynamıyorsanız , kazanmaya çalışan ama kaybedenler arasında kalmak tabiki en doğal hakkınız. Başarılar diliyorum kolay gelsin 😀

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Bilgem hanım öncelikle oyuna geri geldiniz , hoşgeldiniz ve paylaştığınız kara kalem kartal fotoğrafını beğendim. Beşiktaşlı olduğum için.
Daha sonra ise alıntı yaptığım bu cümleyi gülmek için alıntıladım 🤣
Dirilis ittifaki en basit anlamda makam kazananlar birliği olarak yorumlanıyor evet olabilir ama oy kazanma gücü çoğunluk birliği kurmak bu oyunun sisteminin içinde mevcut.
Eğer kazanmak icin oynamıyorsanız , kazanmaya çalışan ama kaybedenler arasında kalmak tabiki en doğal hakkınız. Başarılar diliyorum kolay gelsin 😀
Evet suan hersey cok kolay be hic eglenceli degil😁

ismaildkul

Üye
Vatandaş
Herkese merhabaa yine bir forum günü😁
Simdi bakiyorum da oyun icinde genel chatte forumda bir zafer nidalari secim kazandik aldik birinci olduk eyyo hayirli olsunlar alip basini gidiyor.
Bir sey sorucam karsit ittifakiniz nerde birde oyunda rekabet olmadan ittifakmi oldunuz.😁
O kadar korkuyor olamazsiniz 😁
Herkes bir araya toplanip oy verip secimmi aldiniz cok komik .
Nasil diyordu bizim eskiler papatya cayini vere vere sizlere iyice bir uykuya dalmissiniz .Yeni kurulan her parti kendi savasini vermek yerine muhteseeem Dirilis ittifakina katilip aa aa makam aldik hadi canimmm cok ilginc hadi hadi bir kelime daha edimde saldirin cok beklemeyin😁😁😁
BİZ GELDİKK bu sefer gercekten aciticaz amaaaa😁😁Ekli dosyayı görüntüle 19458
Hoşgeldin