Körler Sağirlar Birbirini Ağirlar😁 (3 Kişi İçeride)

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Herkese merhabaa yine bir forum günü😁
Simdi bakiyorum da oyun icinde genel chatte forumda bir zafer nidalari secim kazandik aldik birinci olduk eyyo hayirli olsunlar alip basini gidiyor.
Bir sey sorucam karsit ittifakiniz nerde birde oyunda rekabet olmadan ittifakmi oldunuz.😁
O kadar korkuyor olamazsiniz 😁
Herkes bir araya toplanip oy verip secimmi aldiniz cok komik .
Nasil diyordu bizim eskiler papatya cayini vere vere sizlere iyice bir uykuya dalmissiniz .Yeni kurulan her parti kendi savasini vermek yerine muhteseeem Dirilis ittifakina katilip aa aa makam aldik hadi canimmm cok ilginc hadi hadi bir kelime daha edimde saldirin cok beklemeyin😁😁😁
BİZ GELDİKK bu sefer gercekten aciticaz amaaaa😁😁Ekli dosyayı görüntüle 19458
Ortalıktan uzaklaşmayalım ama 😅

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Onu bunu bırakın da ne zaman bırakıyorum arkadaşlar oyunu diyip nick değiştiriyosun onu söyle bize

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Herkese merhabaa yine bir forum günü😁
Simdi bakiyorum da oyun icinde genel chatte forumda bir zafer nidalari secim kazandik aldik birinci olduk eyyo hayirli olsunlar alip basini gidiyor.
Bir sey sorucam karsit ittifakiniz nerde birde oyunda rekabet olmadan ittifakmi oldunuz.😁
O kadar korkuyor olamazsiniz 😁
Herkes bir araya toplanip oy verip secimmi aldiniz cok komik .
Nasil diyordu bizim eskiler papatya cayini vere vere sizlere iyice bir uykuya dalmissiniz .Yeni kurulan her parti kendi savasini vermek yerine muhteseeem Dirilis ittifakina katilip aa aa makam aldik hadi canimmm cok ilginc hadi hadi bir kelime daha edimde saldirin cok beklemeyin😁😁😁
BİZ GELDİKK bu sefer gercekten aciticaz amaaaa😁😁Ekli dosyayı görüntüle 19458
Yine boş konuşuyorsun yaw biz bunları çok duymadık mi artık bir icraat varlık gösterin de zevk alalım şu oyundan 3 5 parti birleşip yine 80 küsür oy almışsın bak buradan başlayın bence sevinç naraları atmaya 😃😃

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş