İlk Adım Yeniden Mecliste! (9 Kişi İçeride)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Hadi yine iyisiniz yazım kuralları dersi benden

Hikmet:
egitimden baz aldına göre seviyen anlamanda geç kalmış okula geç başlamışsın belli oldu. burda iki kelam yazmayı egitimden baz almak kadar bir düşünceye sahib olman küçük bir zekada kalmışsın net belli egitim yönünden bir boş muhhabbet uzatmana gerek yok m

-eğitim
-aldığına
-eğitim
-sahip
-muhabbet
-yok. m harfi fazla olmuş
m fazla anlam yönünden zorluk yaşayan arkadaşların var tabi bir hata olarak onu görecek kadar zeka var ama 3 kelime kurmaya çabalayan kuramayan yoldaşlarına biraz egitim ver gel laf söylersin 😅😅

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Ya ben şeyi anlamıyorum parti başkanları geldi bizim sesli sohbetimize nur ve pembe ile de tanıştı sohbet etti insan hayrına der ki arkadaşlar gerçeklermiş multi falan diyip rezil olmayın o da yok 😂😂😂

Pembe

Üye
Vatandaş
m fazla anlam yönünden zorluk yaşayan arkadaşların var tabi bir hata olarak onu görecek kadar zeka var ama 3 kelime kurmaya çabalayan kuramayan yoldaşlarına biraz egitim ver gel laf söylersin 😅😅
Abi ne anlatıyon
Ya ben şeyi anlamıyorum parti başkanları geldi bizim sesli sohbetimize nur ve pembe ile de tanıştı sohbet etti insan hayrına der ki arkadaşlar gerçeklermiş multi falan diyip rezil olmayın o da yok 😂😂😂
ahahaha hiç sorma bir de yalakalığını yaptığı kişi gelmişti