Senin yazamadıkların çok fazla milletin yazdıkların arasında bir tane seçip ona laf atman komiktakib yazmayan bana türkçe katletti diyor
Senin yazamadıkların çok fazla milletin yazdıkların arasında bir tane seçip ona laf atman komiktakib yazmayan bana türkçe katletti diyor
E o zaman hayrınıza ben tanıştım onlarla multi değiller deseydiniz keşke başkanım böyle gülünç duruma düşüyorlar onlarında geçmişleri şaibeli duruma dönüyor maazallah adları yalancıya çıkacak bu gidişlePartinizin ve Başkanınızın geçmişini araştırmamışsınız galiba eski dönemlerde oyuna multi hesap ve bot bastığını bilmiyorsunuz sanırım. Bu sebepten dolayı herkesin böyle düşünmesi gayet doğal fakat bu konu sizlik bir durum değil partinin geçmişiyle alakalı bir durumdur
ingilizce dersi verebilirim bak bedava onlien birşey istemem yeterki kapalı demeyi bilmeni isterimHevesini kırma adamın.
E napıyım bu bilgiyi aferin mi bekliyosunOyunun değil senin şuanki benim de eskiden sekreteri ve başkan vekili olduğum parti
Sen sanki çok dolusun boş insançok boş muhabbetsin kardeşim
Kanka bende sana isviçreden almanca dersi verirdim ama önce türkçe öğrenmen lazımingilizce dersi verebilirim bak bedava onlien birşey istemem yeterki kapalı demeyi bilmeni isterim
ONLİEN sen kendine ders ver kankaingilizce dersi verebilirim bak bedava onlien birşey istemem yeterki kapalı demeyi bilmeni isterim
çok komiksin kardeşim arasından bir tane seçmen bir kişiye hitap etmen dolayı bunu anlamayacak kapasite sende olmadı içinSenin yazamadıkların çok fazla milletin yazdıkların arasında bir tane seçip ona laf atman komik
Ellerinde kanıt mı var sanki sıkıyoKonuyla ne alakası var konu bulamayınca Konu değiştirmen çok anlamsız ve komik
gözlerin görmüyor mu kardeşim seninONLİEN sen kendine ders ver kanka
Araştırdığımda ne yazık ki sizinde geçmişiniz önüme dökülüyor bahsetmeyelim benceNe yazık ki eğitim yazım yanlışlarından çok araştırma yapmak/ yapabilmek için önemli
Onlien değil online hocam ben hakkımı helal etmiyorum. Gözlerime zarar verdin.gözlerin görmüyor mu kardeşim senin
Tamam dkdbdkdbdAraştırdığımda ne yazık ki sizinde geçmişiniz önüme dökülüyor bahsetmeyelim bence
-olmadığıçok komiksin kardeşim arasından bir tane seçmen bir kişiye hitap etmen dolayı bunu anlamayacak kapasite sende olmadı için
Ben istiyorum hangi seviyelere veriyorsunuz ?ingilizce dersi verebilirim bak bedava onlien birşey istemem yeterki kapalı demeyi bilmeni isterim
Anlaşabileceğimizi biliyordum. Patlamış mısır yemeye devam edin bence deTamam dkdbdkdbd
HahahahahahahahahajAnlaşabileceğimizi biliyordum. Patlamış mısır yemeye devam edin bence de
helal et olmaz öyle başkanımOnlien değil online hocam ben hakkımı helal etmiyorum. Gözlerime zarar verdin.
gel beraber yiyelimAnlaşabileceğimizi biliyordum. Patlamış mısır yemeye devam edin bence de
Elinizden kanıtınızla gelin sallmayla olmaz bu işlerEllerinde kanıt mı var sanki sıkıyo