İlk Adım Yeniden Mecliste! (10 Kişi İçeride)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
egitim seviyesi neticesinde alıntı kuruntularıyla ugraşmak yerine burda gır gır geçme eyleminde olmanız çok utanç verici bir haldir bunu belirtmek isterim

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Tekrar teşekkür ederim biz buraya okul okumaya değil eğlenmeye giriyoruz. Size bulunduğunuz yolda başarılar ve kolaylıklar dilerim başkanım 🙏
Bizde eğlenmeye geliyoruz sağ olsunlar sizinkiler böyle multi falan diyince iyi güldürüyorlar; sizde gülmek isterseniz mizah sayfamızı takip edin maalesef ordan başka gülecek yönümüzde , şebeklik yapacak üyelerimiz de yok 🙏

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Bizde eğlenmeye geliyoruz sağ olsunlar sizinkiler böyle multi falan diyince iyi güldürüyorlar; sizde gülmek isterseniz mizah sayfamızı takip edin maalesef ordan başka gülecek yönümüzde , şebeklik yapacak üyelerimiz de yok 🙏
Partinizin ve Başkanınızın geçmişini araştırmamışsınız galiba eski dönemlerde oyuna multi hesap ve bot bastığını bilmiyorsunuz sanırım. Bu sebepten dolayı herkesin böyle düşünmesi gayet doğal fakat bu konu sizlik bir durum değil partinin geçmişiyle alakalı bir durumdur :)

Ş İ M A L

🐺BOZKURT HAREKAT PARTİ SÖZCÜSÜ🐺
Vatandaş
Partinizin ve Başkanınızın geçmişini araştırmamışsınız galiba eski dönemlerde oyuna multi hesap ve bot bastığını bilmiyorsunuz sanırım. Bu sebepten dolayı herkesin böyle düşünmesi gayet doğal fakat bu konu sizlik bir durum değil partinin geçmişiyle alakalı bir durumdur :)
Ne yazık ki eğitim yazım yanlışlarından çok araştırma yapmak/ yapabilmek için önemli

ARDEN

🇹🇷 Yükselen Gençlik 🇹🇷
Vatandaş
Konuyla ne alakası var konu bulamayınca Konu değiştirmen çok anlamsız ve komik 😀