Körler Sağirlar Birbirini Ağirlar😁 (11 Kişi İçeride)

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
Açıkça fikrimi belirtmek isterim ki ilk geldiğinizde huzur vs birşeyler yazan bir konu açıp tebrikleri cevaplamıştınız fakat şuan görüyorum ki geldiğiniz günden itibaren huzur kurucu bir yaklaşımınız olmadı ne yazık ki sizin hakkınıza sürekli arkadan iş çeviriyor birilerini kışkırtıp aradan çekiliyor laflarını çok duydum . Elbette siyaset ve strateji için bir takım anlaşmalar yapılabilir ama bu bana göre sinsilikle yapılmamalıdır çünkü bir kişi sizi bir defa satıp arkanızdan iş çevirirse yine yapar. İttifaka gelecek olursak toplu bir oy potansiyelimiz olduğu doğru seçimlerde de bu potansiyel oy oranına yansıyor ama diğer söylenenler yanlış profesyonel bir biçimde bir araya gelen bir topluluğuz ve saygımızı hiç bozmadık. Bu konuda diriliş ittifakına teşekkür ederim ve başarı kurmak isteyen bir başkan öncelikle şeffaf olmalıdır bir gün birine gülüp diğer gün diğerine söz verip ertesi gün arkadaş iş çevirip üye toplayarak olmaz olursa da uzun vadeli olmaz.
Ben konu acip tebrik aldigimi hatiramiyorum bence karistirdiniz😁 saygidan bahsettigimi yada konu ixerisinde saygisizlik ettigimi hatirlamiyorum baktim bir daha aa yok yazdigim birsey baskanim anlattiginiz yollardan coook gectik kim ne demisse kuyruguna basmisizki solemis e dogru demistir

Nazlı_24

🇹🇷 45. Dönem Adalet Bakanı 🇹🇷
Vatandaş
Ben konu acip tebrik aldigimi hatiramiyorum bence karistirdiniz😁 saygidan bahsettigimi yada konu ixerisinde saygisizlik ettigimi hatirlamiyorum baktim bir daha aa yok yazdigim birsey baskanim anlattiginiz yollardan coook gectik kim ne demisse kuyruguna basmisizki solemis e dogru demistir
Bak ilk defa doğru dedin sen konu içinde değil gizliden yürütmeyi seviyorsun

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Açtığınız konuyu hatırlamıyorsanız b12 vitamin değerlerinizi kontrol ettirmenizi öneririm 🙏

IMG_20241220_024015.jpg