KAMUOYUNA DUYURU HK. (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Bu arkadaş kendi kendine efkarlanmış
Bakanlığı kazancı hadi eyvallah ben kendi partimi kuruyorum diye partimizden ayrılmıştır siz olsanız ne yapardınız bu arkadaşa
Kendi kendine tartışma yasamışsın galiba yalan söyleme bakanlığı hak etmediği halde bakanlık verildi yükselen Gençlik olmasa o makama ismin bile yazılmazdı böyle arkadan iş çeviren kişilerle Yükselen Gençlik partisinin İşi olmaz.
Bakanlık hak etmediyse niye bakanlık verip üstüne oy atıp diğer vekillerede adayımız bu oy atın dediniz 😃

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Bakanlığı kazancı hadi eyvallah ben kendi partimi kuruyorum diye partimizden ayrılmıştır siz olsanız ne yapardınız bu arkadaşa
Kendi kendine tartışma yasamışsın galiba yalan söyleme bakanlığı hak etmediği halde bakanlık verildi yükselen Gençlik olmasa o makama ismin bile yazılmazdı böyle arkadan iş çeviren kişilerle Yükselen Gençlik partisinin İşi olmaz.
Hadi abim bilmeden konuşma bişey 👶🛝

ARDEN

YGP fedaisi (Diriliş İttifakı)
Vatandaş
Bakanlık hak etmediyse niye bakanlık verip üstüne oy atıp diğer vekillerede adayımız bu oy atın dediniz
Önceden verildiği sözden dolayı fakat geçmiş geçmişte kalmıştır
şimdi haketimi desem oda yok
Bakanlık alipda parti kurmasına ne demeli soruyorum sana eren

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Önceden verildiği sözden dolayı fakat geçmiş geçmişte kalmıştır
şimdi haketimi desem oda yok
Bakanlık alipda parti kurmasına ne demeli soruyorum sana eren
Bakanlık alıp parti kurması sizin partinizin sorunu beni ilgilendirmiyor ancak hak etmedi bizde aday çıkarıp 70 vekilimizede oy attırdık derseniz güvenilirlik ve adillik sorgulanır. Bir dahakine hak ettiğini düşündüğünüz adaylarla seçimlere katılırsınız umarım.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
tamamen hak edilmiş bir başarıdır. Kimseye hak etmedigi seu verilmez Bu tarz boş tartışmalarla uğraşmak yerine herkes kendi yoluna odaklanmalı ve kendi çabasıyla bir şeyler başarmaya çalışmalıdır.
Milli Gençlik Partisi olarak biz asılsız iddialar ve arka plan oyunlarına asla prim vermeyiz. Bizim işimiz hizmet etmektir

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
Oğuzhan sabah istifa edeceğim dediğim zaman bana ne yazdığını senmi paylaşırsın benmi paylaşayım.
Burda iki parti üyelerini birbirne düşman etmeye çalışma. Sen yoluna bak ben yoluma
Makam benim için önemli değil diyorsun ya omurgalı ol istifa et hadi bakalım

Oğuzhan Ülker

23. ve 49. Dönem Başkan Online Cumhurbaşkanı
Yasaklı Üye
49. Dönem Oyun Başkanı
EmoB bence fazla konuşma seni yasaklı oyuncu ilan edilmemeni sağlayan benim biraz sende dik duruş sergile

Emo’ji

Üye
Vatandaş
EmoB bence fazla konuşma seni yasaklı oyuncu ilan edilmemeni sağlayan benim biraz sende dik duruş sergile
Senin de dik durmanı sağlayan bizdik ben değil biz sende ben ağzını bırak bu ağız iyi bir ağız değil senden böyle bir talebim olmadı siz istediniz bende gönderdim düşman ortak diye yaptınız şimdi kalkıp o sayfaları açman fakir edebiyatı yapman saçma üstüne de dik duruş sergile demen ayrı bir ironi birini seç hepimizle uğraşma dik duramazsın.

A L İ G.

Üye
Vatandaş
burası kavga mekanı değil özelden yazın sorunları lütfen. Ekrem başkanın her zaman arkasındayız ve olacağız yükselen dikkat etsin aynı alandan iki gol yedi sinan bir bu iki dön kendini sorugula sonra buraya yaz rica ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...