YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ KURUCU ÜYELERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bİlgem Göktürks

Üye
Vatandaş
İddalara cevap veremeyen yükselen gençlik partisi yöneticileri sayesinde açtıkları konu hakettiği üzere anlık olarak kadınlar gün matinesine dönmüştür 😂😂😂
Ama yaa konu ancak buna donebilirdi😁 ask olsun Eymenim yaaa seymi diceklerdi bizim Baskanimiz Burkut zamani en yakin arkadasinin meclis seciminde milletvekili caldi secim kaybettirdi mi dicekler yok canimm ancak kisir gunu yapar cay iceriz hazirmi cayyy😁

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Asılsız iftilardan bahsediyorsunuz.
Parti başkanınızın şuan ekmeğini yediği diriliş ittifağı hakkındaki söylemlerini asil türk parti başkanıyla ilgili duygu , düşünce ve yapmaya çalıştığı ihaneti belgeler derecede kanıtları paylaşırsam. Burda kendi açtığınız konuda oyunu bırakacağınıza namusunuz ve şerefiniz üzerine yemin edermisiniz. Eğer dostluktan dürüstlükten bahsediyorsanız milleti hainlikle suçluyorsanız parti başkanınız eğer bir gram şerefi varsa çıkıp açıklasın burada kurduğu dümeni çevirmeye çalıştığı tezgahı açıklasın.
Hadi buyrun @Coşkun Karaosmanoğlu başkanım bende bütün deliller mevcut. Aksini iddaa edemeyen en büyük şerefsizdir. Burda yorum atan bütün yükselen gençlik partisi üyelerine sesleniyorum. Sizlerde şerefinizi koyuyormusunuz ortaya yiyor mu ???
Öncelikle merhaba ,

Bu konuda tarafımın adı geçtiği için bu açıklamayı yapıyorum
Sabah saatlerinde Ekrem başkanın ataması sonrası mv koltuğuna ben geçeceğim için ona yazmıştım ve meclis başkanına iletmemi söylemişti bu konuşma aramızda geçti ve ben öğretmen olduğum için okula gittim gün içerisinde hainlik muhabbeti dönünce de ona yazdım olanları sordum ve sesli olarak konuştum ki bu olayı ittifakta da anlattım gözden kaçan şey şu ki siz bir deneme sürecinde olduğunuzu varsayarsak parti sekreteri olarak bilip bilmediğimi sorgulamışsız şöyle ki bu gün size de bahsettiğim üzere yoğundum ve sesli sohbette dönen bu konuya hakim olamadım . Oğuzhan başkanımın bize ben ekreme güveniyorum dediğini bizim olumlu bakmadığımızı da söyledim ve dediğim gibi söz ağızdan bir defa çıkar size de dedim Oğuzhan başkanımla konuşacağım ve bana yalan söylediyse partiden çıkacağım halen lafımında arkasındayım eksik kısım şu ki siz benim lafıma itimat edebilirsiniz sizine yalan konuşmadım sadece seslide dönen muhabbetten haberim yoktu ki olsaydı da size neden bu olaylar oldu demezdim test edilişinizi uzaktan izlerdim ki size açıkça her konuyu sordum sizde söylediniz ecemi neden kabul ettiniz dedim Oğuzhan'a inat dediniz , ittifakta dönen muhabbetten haberiniz nasıl oldu dedim ben yeni üye değilim çevrem var bana konuşulanlar geliyor dediniz, ben bunları inkar etmedim etmemde yalan muhabbeti de şu ki eğer seslide olup test muhabbetini bilseydim zaten bu konuşma geçmezdi, yönetimden arkadaşların benim bunu bildiğimi düşünüp yorum yapması da gayet doğal çünkü benden gizlenmiyor ama olmadığım bir konudan yargılanmam ve eleştiri oklarını bana yöneltmeniz ne derece doğru? Sizden sonra Oğuzhan başkanı aramadığımı mı düşünüyorsunuz elbette aradım sordum sonra bana deneme olayını anlattı ama sizinle konuşmuştuk ve ondan sonra sizinle konuşmadık çünkü süreci öğrendim ve olanları izlemek istedim . Ve ek olarak ben size abuzeyt ile fersah mevzusunu konuştum fikrimi ve almanız gereken tedbiri söyledim sözlerime itimat ederseniz ne mutlu size dediğim herşeyinde arkasındayım bir insan olarak sizinle ne konuştuysam da samimiydim peki siz bu olayların ve konuşmaların böyle olduğuna dair evet böyle oldu diye dürüstlük gösterir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...