Sana kiz kiza dedikodu verebilirrimm ayy ben yarin gün konusu acayim az kisir sarma yer cekirdek citleriz
Sana kiz kiza dedikodu verebilirrimm ayy ben yarin gün konusu acayim az kisir sarma yer cekirdek citleriz
Çayı unutmayalım çay önemliSana kiz kiza dedikodu verebilirrimm ayy ben yarin gün konusu acayim az kisir sarma yer cekirdek citleriz
Tamam kız yaz da dedikodu yapalım az kısır gününü yaparız yineSana kiz kiza dedikodu verebilirrimm ayy ben yarin gün konusu acayim az kisir sarma yer cekirdek citleriz
Onu @B E S O yapicakkÇayı unutmayalım çay önemli
Şimaalll baklava da onemli tabi ama biz kilo aliriz yemeyelimÇayı unutmayalım çay önemli
İyi hatırlattın abla bencedeŞimaalll baklava da onemli tabi ama biz kilo aliriz yemeyelim
Şimaalll baklava da onemli tabi ama biz kilo aliriz yemeyelim
Antep fıstıklı irmik helvası olursa güzel olurTatlılar benden olsun size güzel bir irmik tatlısı yapalım parmaklarınızı yirsiniz.
Ama yaa konu ancak buna donebilirdi ask olsun Eymenim yaaa seymi diceklerdi bizim Baskanimiz Burkut zamani en yakin arkadasinin meclis seciminde milletvekili caldi secim kaybettirdi mi dicekler yok canimm ancak kisir gunu yapar cay iceriz hazirmi cayyyİddalara cevap veremeyen yükselen gençlik partisi yöneticileri sayesinde açtıkları konu hakettiği üzere anlık olarak kadınlar gün matinesine dönmüştür
Gündemde olan dubai çikolatası olacakAntep fıstıklı irmik helvası olursa güzel olur
Yükselen gençlik an itibari ile iddialara cevap veremediği için alçalan gençlik olduİddalara cevap veremeyen yükselen gençlik partisi yöneticileri sayesinde açtıkları konu hakettiği üzere anlık olarak kadınlar gün matinesine dönmüştür
Olmadı ama şimdi bu 🥹Antep fıstığı nın yanımda içinden birde dondurma akacak değme keyfine
Yükselen gençlik an itibari ile iddialara cevap veremediği için alçalan gençlik oldu
Öncelikle merhaba ,Asılsız iftilardan bahsediyorsunuz.
Parti başkanınızın şuan ekmeğini yediği diriliş ittifağı hakkındaki söylemlerini asil türk parti başkanıyla ilgili duygu , düşünce ve yapmaya çalıştığı ihaneti belgeler derecede kanıtları paylaşırsam. Burda kendi açtığınız konuda oyunu bırakacağınıza namusunuz ve şerefiniz üzerine yemin edermisiniz. Eğer dostluktan dürüstlükten bahsediyorsanız milleti hainlikle suçluyorsanız parti başkanınız eğer bir gram şerefi varsa çıkıp açıklasın burada kurduğu dümeni çevirmeye çalıştığı tezgahı açıklasın.
Hadi buyrun @Coşkun Karaosmanoğlu başkanım bende bütün deliller mevcut. Aksini iddaa edemeyen en büyük şerefsizdir. Burda yorum atan bütün yükselen gençlik partisi üyelerine sesleniyorum. Sizlerde şerefinizi koyuyormusunuz ortaya yiyor mu ???
Vallami e alirim bitaneGündemde olan dubai çikolatası olacak
Lip glossu bile çıktı ne yapacaklarını şaşırdılar
Hazır Fayika halanın Evi Kafeye gelAma yaa konu ancak buna donebilirdi ask olsun Eymenim yaaa seymi diceklerdi bizim Baskanimiz Burkut zamani en yakin arkadasinin meclis seciminde milletvekili caldi secim kaybettirdi mi dicekler yok canimm ancak kisir gunu yapar cay iceriz hazirmi cayyy
Öyle duydum bulursun umarımVallami e alirim bitane
Halacima selam soleHazır Fayika halanın Evi Kafeye gel