YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ KURUCU ÜYELERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Partiyi ilgili yazılanlar beni ilgilendiriyor
Partiyle ilgili yazılanlar seni ilgilendiriyor olabilir benim ne yaptığım seni hiç ilgilendirmez. Kendi işine bak kimseye ne yapmam gerektiğini söyleyecek değilim. Kimseye hesap verme derdinde değilim cirpinmaykn bu kdr, kendi gölgenizl3 savaşmaya devam edin

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Partiyle ilgili yazılanlar seni ilgilendiriyor olabilir benim ne yaptığım seni hiç ilgilendirmez. Kendi işine bak kimseye ne yapmam gerektiğini söyleyecek değilim. Kimseye hesap verme derdinde değilim cirpinmaykn bu kdr kendi gölgenizl3 savaşmaya devam edin
Doğru yazsan yada onudami öğretmediler

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Doğru yazsan yada onudami öğretmediler
Senin derdin de ne? Soyle açıkça ona göre konuşalım Ben nasıl yazacağıma karar veririm sana ne Eğer dil bilginle ilgili sıkıntı yaşıyorsan bunu ben düzeltemem. Yazdığımı anlıyorsan sorun yok demektir. Herkes kendi işine baksı

XaN__aLi

Yükselen Gençlik ❤️
Vatandaş
Senin derdin de ne? Soyle açıkça ona göre konuşalım Ben nasıl yazacağıma karar veririm sana ne Eğer dil bilginle ilgili sıkıntı yaşıyorsan bunu ben düzeltemem. Yazdığımı anlıyorsan sorun yok demektir. Herkes kendi işine baksı
Ha böyle yazdığın sürece bende bir sorun yok

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Belki Saf dost satmak bizim kitabımızda yok. Ha pardon öyle bişey sizde yoktu değil mi serbesti anladım sence saf olmam dost satmaktan iyi değil mi???🤨🤨🤨
Biz hangi dostu satmışiz söylesene
Biz kimseyi satmayız en azından milleti
Kandirmiyoruz bide bu yönden bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...