Sen ne yaşıyon derebeyiiii sakin ol söz çıkaracam seni piste
HoşgeldinKardeşim sen ne anlatıyon yoldan geçeni çevirip sen beni tanımıyosun çünkü tanıyacak adam değilsin falan da diyor musun qMadem beni tanımıyorsun nerden biliyorsun seninle hukuku olamayacak birisi olduğumu. Bi söylediğin bi söylediğini tutsun. Sal burayı postu sıkıştırma allasen
Şuna ayrıca koptum zaten seni bana kim niye anlatsın reis sen kimsin seni niye birine soralım senin adın hangi muhabbette niye geçsin ne yaşıyosunSen beni tanımıyorsun. Sen beni sana anlatılan kadar biliyorsun
Hoşbuldum krallllHoşgeldin
Kardeşim sen ne anlatıyon yoldan geçeni çevirip sen
Niye birbirimizi tanımasak diyorsun o zaman? Sen beni ne tanıyorsun da o cümleyi kuruyorsunŞuna ayrıca koptum zaten seni bana kim niye anlatsın reis sen kimsin seni niye birine soralım senin adın hangi muhabbette niye geçsin ne yaşıyosun
Burda herkes birbirini tanır babacan sen beni tanımadığını söylüyorsun sonra da tanıyor gibi konuşuyorsun ben çözemedim seni. Bi racon kesmeye çalışıyorsun da bunu bana beni tanımadığın halde niye yapıyorsun neyin peşindesin anlamadım dur özelden konuşalım merak ettim derdiniNiye birbirimizi tanımasak diyorsun o zaman? Sen beni ne tanıyorsun da o cümleyi kuruyorsun
İyi yapıyon ablam senin kim olduğunu da hatırlat bize ord.prf.dr.uzm.bilgem.bahar.vb...Cook sorma iste hep tebrik ediyoz arada kim oldugunuzu hatirlatim dedim.
Hdhsjzjzjajxnjzİyi yapıyon ablam senin kim olduğunu da hatırlat bize ord.prf.dr.uzm.bilgem.bahar.vb...
İyi yapıyon ablam senin kim olduğunu da hatırlat bize ord.prf.dr.uzm.bilgem.bahar.vb...
Haddinizi asmayin bakin isinize. Herseyin bir yolu yordami varHdhsjzjzjajxnjz
Abla sinirlenmis patron cildirdi racon koymanın da yolu yordamı varmış meğer Neyse biz haddimizi bilelim siz raconunuzu kaldırmaya devam edin. RACON ORD.PROF. Uzmani ablam is basindaHaddinizi asmayin bakin isinize. Herseyin bir yolu yordami var
La valla okumayi bilmiyonuz anca bana sallayin siz baska isiniz gucunuz yok .denileni anlamiyorsaniz benden size lolo.Abla sinirlenmis patron cildirdi racon koymanın da yolu yordamı varmış meğer! Neyse biz haddimizi bilelim siz raconunuzu kaldırmaya devam edin. RACON ORD.PROF. Uzmani ablam is basinda
Yok be aplam ne sallaması biz sadece racounun nasıl koyulup kaldirilacagini öğreniyoruzLa valla okumayi bilmiyonuz anca bana sallayin siz baska isiniz gucunuz yok .denileni anlamiyorsaniz benden size lolo.
Bak kapi sagdaYok be aplam ne sallaması biz sadece racounun nasıl koyulup kaldirilacagini öğreniyoruz
Okumayıda hala biliyoruz
Bizde biraz eğlenelim dedik ne var bunda
Prof.racon kaldırma başımızın tacısın
Çocuklar eğleniyorYok be aplam ne sallaması biz sadece racounun nasıl koyulup kaldirilacagini öğreniyoruz
Okumayıda hala biliyoruz
Bizde biraz eğlenelim dedik ne var bunda
Prof.racon kaldırma başımızın tacısın
Oooo Big Reisim hoş gelmişsinBurda herkes birbirini tanır babacan sen beni tanımadığını söylüyorsun sonra da tanıyor gibi konuşuyorsun ben çözemedim seni. Bi racon kesmeye çalışıyorsun da bunu bana beni tanımadığın halde niye yapıyorsun neyin peşindesin anlamadım dur özelden konuşalım merak ettim derdini
Çakma Alemdar naber çok triplere girmişsin hayirdiÇocuklar eğleniyor