Racon🦅🇹🇷 (17 Kişi İçeride)

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Kardeşim sen ne anlatıyon🤣 yoldan geçeni çevirip sen beni tanımıyosun çünkü tanıyacak adam değilsin falan da diyor musun😅 qMadem beni tanımıyorsun nerden biliyorsun seninle hukuku olamayacak birisi olduğumu. Bi söylediğin bi söylediğini tutsun. Sal burayı postu sıkıştırma allasen
Hoşgeldin 🌹

Büyük Mesut

Diriliş
Yasaklı Üye
Vatandaş
Niye birbirimizi tanımasak diyorsun o zaman? Sen beni ne tanıyorsun da o cümleyi kuruyorsun
Burda herkes birbirini tanır babacan sen beni tanımadığını söylüyorsun sonra da tanıyor gibi konuşuyorsun ben çözemedim seni. Bi racon kesmeye çalışıyorsun da bunu bana beni tanımadığın halde niye yapıyorsun neyin peşindesin anlamadım dur özelden konuşalım merak ettim derdini🤣

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Bu ortamın tek eksiği beşir 🤣

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
La valla okumayi bilmiyonuz anca bana sallayin siz baska isiniz gucunuz yok .denileni anlamiyorsaniz benden size lolo.
Yok be aplam ne sallaması biz sadece racounun nasıl koyulup kaldirilacagini öğreniyoruz
Okumayıda hala biliyoruz 😂
Bizde biraz eğlenelim dedik ne var bunda 😂
Prof.racon kaldırma başımızın tacısın 👑

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Burda herkes birbirini tanır babacan sen beni tanımadığını söylüyorsun sonra da tanıyor gibi konuşuyorsun ben çözemedim seni. Bi racon kesmeye çalışıyorsun da bunu bana beni tanımadığın halde niye yapıyorsun neyin peşindesin anlamadım dur özelden konuşalım merak ettim derdini🤣
Oooo Big Reisim hoş gelmişsin 🌹