MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ KAMUOYUNA DUYURU (20 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Y N S E M R E

Cyber Security and Developer
Vatandaş
Yaw kral sen ne anlatıyon cevap veremeyince alakasız alakasız saçma sapan şeyler yazıyonuz hadi size izin verdim yapay zekadan yardım alın en azından o daha mantıklı cevaplar verir
Bence senin yardım alman lazım. Öyle nickini değiştirerek kendini havalı zannetme. Kim olduğunu hepimiz biliyoruz. Konuyu da daha fazla uzatma. Hawalı civciv kral 😁

A V N İ (V997)

⌛❤️⌛🍎⌛
Vatandaş
Bence senin yardım alman lazım. Öyle nickini değiştirerek kendini havalı zannetme. Kim olduğunu hepimiz biliyoruz. Konuyu da daha fazla uzatma. Hawalı civciv kral 😁
Oyuna geri döndürmek istediğiniz adam bana ilk geldiğimde şu çümleyi sarf etmişti "Bana laf atmak için bu oyunda pişmen lazım" çok haklı ben de aynısını sana söylüyorum kral Allah akıl fikir versin inşallah

duran can

milli harekât parti üyesi
Vatandaş
Açıklamadan anladım kadarıyla 5 ocaktaki konuşmadan haberiniz yoktu peki olsaydı
Hayır mı diycektiniz acaba

Benim tahmin evet getirin diyecektiniz

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Açıklamadan anladım kadarıyla 5 ocaktaki konuşmadan haberiniz yoktu peki olsaydı
Hayır mı diycektiniz acaba

Benim tahmin evet getirin diyecektiniz
Biz evet gelsin veya gelmesin demedik. Açıklamamızda da yazdığımız gibi kararı tüm oyuncular versin. Konu referanduma gitsin dedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...