REFERANDUMA GİDİLMEMESİ HK. AÇIKLAMA. (7 Kişi İçeride)

JR Mehmet (Lider)

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
Hala daha kurallar diyolar , referandum diyolar , atama olması yanlış diyolar. Yahu AhmetGn seçilmiş bir başkan ve görevine geri geldi. Cezası neydi ? Görevden alınmak. Alındı ve gitti. Şimdi neden görevine devam ediyor diyemezsiniz. Adayliktan cekilenler sinan kazansın artık diye cekildi. Karşı taraf dediginiz oyuncular da kendi iradesi ile çekildi. O zaman yarışsaydınız. Sayın meclis başkanı doğal olarak oyun baskanini göreve geri getirdi. Tekrarlanan oyun baskani kurallari diye bisey yok. Yonetim dedi ki Meclis baskanina sen karar ver o da karar verdi. Wikide yazan ayin 20 si kurali falan gecersiz anlayın artik. Oyun yonetimi kendi kararini verdi. Itiraz edip ama niye nasil diye baslayan cumleler kurmayin artık. Saygılar.

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
1. Si 240 kişiye sormasa da saygıdan ittifak parti başkanlarına sorabilirdi.
2. Si böyle bir iddiam olmadı dediğim şey oyun yönetiminden habersiz banlı oyuncuyu geri alması bu yüzden oyun başkanını görevinden alması yine aynı şekilde davranan bir meclis başkanı var oyun yönetiminin aldığı kararı çiğneyerek oyun yönetiminin aldığı başkanı tekrar başkan yaptı.
3. Sü kendini fazla ciddiye alma sen kimsin de sana salça olayım adını bile bilmiyorum umrumda da değilsin sadece hakkımızı arıyoruz.
4. Sü size bir haksızlık yapıldığını düşünüp hakkını aramış ve tekrar partini açtırmışsın biz de hakkımızı arıyoruz bu sana neden batıyor iyi günler dilerim
Hayır saygı açısından tüm üyelerimi uyardım mevcut konuda herhangi bir alay dalga vs yapmayalım bize yakışmaz diye de diğer tüm rakiplerimi tenzih ederek söylüyorum sen hakediyosun. Bende seni tanımam etmem. Ama eğer beni hedef gösterirsen cevabını alırsın. Kimse burda ben üstünümcülük oynamasın.

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Hala daha kurallar diyolar , referandum diyolar , atama olması yanlış diyolar. Yahu AhmetGn seçilmiş bir başkan ve görevine geri geldi. Cezası neydi ? Görevden alınmak. Alındı ve gitti. Şimdi neden görevine devam ediyor diyemezsiniz. Adayliktan cekilenler sinan kazansın artık diye cekildi. Karşı taraf dediginiz oyuncular da kendi iradesi ile çekildi. O zaman yarışsaydınız. Sayın meclis başkanı doğal olarak oyun baskanini göreve geri getirdi. Tekrarlanan oyun baskani kurallari diye bisey yok. Yonetim dedi ki Meclis baskanina sen karar ver o da karar verdi. Wikide yazan ayin 20 si kurali falan gecersiz anlayın artik. Oyun yonetimi kendi kararini verdi. Itiraz edip ama niye nasil diye baslayan cumleler kurmayin artık. Saygılar.
wiki de yazan kurallar neden geçersiz? karar neden meclis başkanına bırakılıyor? Sinan Başkan da olsa Ahmet Başkan da olsa halka açık bir Güvenoyu referandumu yapılmalıdır geçmişte bunun tekrarı oldu.

Darksoul

Üye
17. Dönem Oyun Başkanı
Hayır saygı açısından tüm üyelerimi uyardım mevcut konuda herhangi bir alay dalga vs yapmayalım bize yakışmaz diye de diğer tüm rakiplerimi tenzih ederek söylüyorum sen hakediyosun. Bende seni tanımam etmem. Ama eğer beni hedef gösterirsen cevabını alırsın. Kimse burda ben üstünümcülük oynamasın.
Puahhahahahahhah çok korktum 😂

JR Mehmet (Lider)

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
wiki de yazan kurallar neden geçersiz? karar neden meclis başkanına bırakılıyor? Sinan Başkan da olsa Ahmet Başkan da olsa halka açık bir Güvenoyu referandumu yapılmalıdır geçmişte bunun tekrarı oldu.
Deniz baskanim aciklama yapmistim ama tekrarlanan oyun baskani secimi sonrası ile ilgili tek aday kalmasi ile ilgili bir kural yazili durumda değil. Yonetim bu konuda tabiri caizse kural koyucudur ve belirleyicidir. Ben oyle anladım. Objektif yorumum budur. Aynisi sizin adayin basina gelse ayni sekilde geri gelmesine sevinirim.hic supheniz olmasin.

D E N İ Z

Vatandaş
Deniz baskanim aciklama yapmistim ama tekrarlanan oyun baskani secimi sonrası ile ilgili tek aday kalmasi ile ilgili bir kural yazili durumda değil. Yonetim bu konuda tabiri caizse kural koyucudur ve belirleyicidir. Ben oyle anladım. Objektif yorumum budur. Aynisi sizin adayin basina gelse ayni sekilde geri gelmesine sevinirim.hic supheniz olmasin.
Başkanım seçimi kazandınız adayınız hak ettiği koltuğu aldı kimsenin bir şeyi dediği yok bu duruma sonra bir yanlış anlaşılma oldu görevinden alındı ancak şu an anlatmak istediğim şey şudur madem referanduma gidilmeyecekti bu durum oyuncuların bilgisine sunulmalıydı bir şey değişeceğini zaten zannetmiyorum artık sadece sorularıma cevap almak istiyorum beni anladığınızı düşünüyorum

D E N İ Z

Vatandaş
yav şu adam bir kez olsun bir kolaylık verin 3581. den sonra bir daha dener 3582 olur ama söz veriyorum nisan ayında o.b ile bizzat konuşup özel bir günü var seni o gün temsili başkan yapacam söz bak ama uslu olursan.
dün geceden beri aynı şeyi tekrarlıyorsun başka bir kelime bilmiyor musun? uzatma artık

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
1. Adalet ve Şeffaflık İlkelerine Aykırılık:

Görevden alınma kararları etik dışı davranışlar gibi gerekçelerle alınır. Yeniden atanma süreci, bu gerekçelerin üzerinin örtüldüğüne veya görmezden gelindiğine dair bir izlenim yaratır. Bu da toplumun adalet duygusunu olumsuz etkiler.

2. Liyakat Sistemine Zarar:

Görevden alınan birinin yeniden göreve getirilmesi, liyakat sistemine olan güveni zedeler.

3. Toplumsal Güvensizlik:

Bu tür atamalar, kamuoyunda yönetim mekanizmalarına karşı güvensizlik oluşturur. "Hangi gerekçeyle görevden alındıysa, o sorunlar neden şimdi göz ardı ediliyor?" sorusunu akıllara getirir.

4. Kurumsal Verimliliğe Olumsuz Etkiler:

Görevden alınan bir kişi, aynı göreve tekrar getirildiğinde, oyuncular arasında huzursuzluk yaratabilir ve kurumsal verimliliği olumsuz etkileyebilir. Bu durum oyun bırakma sebep
olabilir

5. Alternatiflerin Yok Sayılması:

Bir kişinin görevden alındıktan sonra yeniden aynı pozisyona getirilmesi, sanki başka hiçbir liyakat sahibi birey yokmuş gibi bir algı yaratır. Oysa ki her kurumda, o pozisyonu doldurabilecek yetkinlikte çok sayıda kişi bulunur.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Atmıyım atmıyım diyodum 😂