REFERANDUMA GİDİLMEMESİ HK. AÇIKLAMA. (1 Kişi İçeride)

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
yav şu adam bir kez olsun bir kolaylık verin 3581. den sonra bir daha dener 3582 olur ama söz veriyorum nisan ayında o.b ile bizzat konuşup özel bir günü var seni o gün temsili başkan yapacam söz bak ama uslu olursan.
Ali aslına bakarsan seni kaideye alacak birisi değilim çünkü sen oyunda vasıfsız birisin sen kimsinde beni başkan yapıyorsun 😁 önce git ekremi yap. Benim arkamda Ordu gibi Milli Harekât var Ham yaparlar seni fazla dolanma buralarda ;)

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Ali aslına bakarsan seni kaideye alacak birisi değilim çünkü sen oyunda vasıfsız birisin sen kimsinde beni başkan yapıyorsun 😁 önce git ekremi yap. Benim arkamda Ordu gibi Milli Harekât var Ham yaparlar seni fazla dolanma buralarda ;)
Hey, seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider

Siz ham diyince aklıma geldi güzel şarkı ha

A L İ G.

Üye
Vatandaş
ben kimseyi arkama almadım ama sorarsan yanımda aslanlar gibi gardaşlarım var milli gençlik ruhu yanımda seni bir günlüğüne yapacam ama uslu durmuyorsun kararım değişir bak.

RevanHan

Mili Harekât Partisi
Vatandaş

Polat ALEMDAR

Üye
Vatandaş

Her zaman arkandayız Sinan başkanım o arkadaş fazla konuşmasın süngüleri çekip hücum ederiz yoksa

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Hey, seni yerler, yerler
Seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü
Yoksa günah bizden gider

Siz ham diyince aklıma geldi güzel şarkı ha
Başkanım Böyle Boş Konuşmak Yerine Parti Sıralaması Yerine Girip Birinci Partiye Bakmanızı Öneririm.
Anasayfaya gelip oyun başkanına bakmanı öneririm

Kıröfkesi

Yeni Üye
Vatandaş
  • -Oyun içi işleyiş, kurallar ve oyun içi bilgi metinlerinin tamamı bu metinde yer alacak olup; oyuncular ve BaşkanOnline yönetimi buradaki metinler dışında bir işleyiş ve kuraldan sorumlu değildir.
  • 4.16 – Kural, İşleyiş ve Bilgi Metni

-Kural, işleyiş ve bilgi metni BaşkanOnline Yönetimi tarafından yazılmış olup, Oyunun Anayasası niteliğindendir.
    -Oyun içi yönetim sorunlarında, seçimlerde oluşabilecek aksilik vb. durumlarda bu metin dışına çıkılamaz.
    Eğer durum hakkında metinde bilgi yer almıyor ise, konu Oyun Başkanının kararı ile sonuca bağlanır.
    (Oyun Başkanının kararını BaşkanOnline Yönetimi durdurabilir ancak bu durumda oyun içinde referanduma gidilmesi gerekmektedir.)
    -Kural, işleyiş ve biligi metninde bir yetki karmaşası var ise yetki karmaşası yaşayan makamlarda hiyerarşik olarak en üstte olan kişi yetkili olur.
    -Kural, işleyiş ve bilgi metninde bir durum açıklanmıyor ve oyun içinde bir alana yönlendirme sağlıyor ise orada yazan işleyiş dikkate alınır ve geçerlidir.
    -Kural, işleyiş ve biligi metninde değişiklikler BaşkanOnline Yönetimi tarafından yapılır. Her değişiklik içeren madde, sebebi ile Oyunculara açıklanmak zorundadır.
    -Tüm oyuncular kural, işleyiş ve bilgi metnine bağlı kalmak zorundadır.
    Aksi halde oyuncu sözleşmeyi kabul etmediği varsayılarak ilgili hesap kapatılır.