Arkadaşlar lütfen şu an kimin tarafındayız açıklar mısınız
Bizim kafamız çok karıştı.
kimileri x diyor kimileri y ben Z olduğunu düşünüyorumArkadaşlar lütfen şu an kimin tarafındayız açıklar mısınız
Eren gaza getiriyor insanları, kaos yeterince olmamış milleti banlatacakDün Ülkü ittifakının tarafındayız bugün Diriliş İttifakının Hayır garip olan iki tarafda isyan etmiyor nerede kaldı o eski günler
Ahhh ahhDün Ülkü ittifakının tarafındayız bugün Diriliş İttifakının Hayır garip olan iki tarafda isyan etmiyor nerede kaldı o eski günler
bilgem ablam olsaydı böyle mi olurdu buralarDün Ülkü ittifakının tarafındayız bugün Diriliş İttifakının Hayır garip olan iki tarafda isyan etmiyor nerede kaldı o eski günler
Savunmadımmm çıkar gösterrSen abdulhamidi savundunnn
Oğuzhan ülkercim olsaydı şimdiye kaos çıkmıştı bunlar çok sakinEren gaza getiriyor insanları, kaos yeterince olmamış milleti banlatacak
Tövbe tövbe anma şunu bela oluyor sonraOğuzhan ülkercim olsaydı şimdiye kaos çıkmıştı bunlar çok sakin
Tövbe tövbe anma şunu bela oluyor sonra
Gerçi o en son düğün hazırlıklarındaydı demiOğuzhan ülkercim olsaydı şimdiye kaos çıkmıştı bunlar çok sakin
Bela olacak olan oğuzhan olsun ona da razıyızTövbe tövbe anma şunu bela oluyor sonra
İki ittifakıda beğenmeyince yalandan adil insan pozları verip kaos çıkarmaya çalışan ben ( arkadaki )yönetimin forumu takip ediş şekli
Ekli dosyayı görüntüle 19752
Valla şu an ortada kimsenin tarafında olmadığınızı gözlemliyorum. Oyun hakimi olarak.Arkadaşlar lütfen şu an kimin tarafındayız açıklar mısınız
Ben hâlâ anlamadım. Sizin bu seçimi başlatma sebebiniz biz kimsenin tarafında değiliz bunu tüm oyuna ıspatlayalım diye mi ?Arkadaşlar lütfen şu an kimin tarafındayız açıklar mısınız
İşleyiş bu şekildeyse bilelim ona göre oynayalım oyunumuzu.Ben hâlâ anlamadım. Sizin bu seçimi başlatma sebebiniz biz kimsenin tarafında değiliz bunu tüm oyuna ıspatlayalım diye mi ?
Kendinizi ıspatlamak için ve alay konusu için mi başlattınız seçimi ?