Seni zorbalamak olsun gerisi teferruatMD ne anlatıyon yine
Seni zorbalamak olsun gerisi teferruatMD ne anlatıyon yine
zaten her gün zorbalıyorsun telegramdan burda bari salSeni zorbalamak olsun gerisi teferruat
Seni zorbalamak olsun gerisi teferruat
Şimdi bittiniz siz oğuzhanın banı kaldırdık geliyorzaten her gün zorbalıyorsun telegramdan burda bari sal
Aynen ekoşGerçi o en son düğün hazırlıklarındaydı demi
Hay aksi o daha burdamı dkskksŞimdi bittiniz siz oğuzhanın banı kaldırdık geliyo
Burda konuştukların gece sarhoşken insanları arayıp hüngür hüngür ağlarken aklına geliyormuAynen ekoş
Egm beştepe laiklik nerdesin senAynen ekoş
Hay aksi ne amerikan film dublajı gibi dkdbdkfbfkfbfHay aksi o daha burdamı dkskks
Md boşver bunu gel diğer konuyaEgm beştepe laiklik nerdesin sen
Banını kaldırır kaldırmaz başladı yine saçmalamaya insanlara hakaret etmeyi kendine hak olarak görüyor.Şimdi bittiniz siz oğuzhanın banı kaldırdık geliyor
Reis illegal sözler cıkabilirdi kskskskksHay aksi ne amerikan film dublajı gibi dkdbdkfbfkfbf
Hangisine gelim ozzy35Md boşver bunu gel diğer konuya
Kanka coşkun mudur nedir o konu açmışHangisine gelim ozzy35
Her gittiğin konuya görürücen mi beni sahidenKanka coşkun mudur nedir o konu açmış
Ökkeş korkma beBanını kaldırır kaldırmaz başladı yine saçmalamaya insanlara hakaret etmeyi kendine hak olarak görüyor.
Yalancının diye şimdi birşey derdim de sen yalan söyleyip aileni katan insansın ne anlatıcam ki sana ökkeş Rabbim bazen kısıyor bir yerden sorun yok biz böyle kabulleneceğizBurda konuştukların gece sarhoşken insanları arayıp hüngür hüngür ağlarken aklına geliyormu
İşine bak çocuk. Seninle daha fazla uğraşıp zaman kaybetmeyecemYalancının diye şimdi birşey derdim de sen yalan söyleyip aileni katan insansın ne anlatıcam ki sana ökkeş Rabbim bazen kısıyor bir yerden sorun yok biz böyle kabulleneceğiz