SEÇİMLERDE OY KULLANMA ŞARTI DEĞİŞTİRİLECEKTİR. (3 Kişi İçeride)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içi rekabeti arttırmak amacıyla çalışmalarımız ve planlamalarımız devam etmektedir.

İlkokul mezunu olan oy kullanma şartının,
Lise mezunu olarak değiştirilmesi planlanmaktadır.

Konuyla ilgili önerilere açık oldugumuzu ifade eder, iyi oyunlar dileriz.
Doğru karar bence

YUSUF YORULMAZ

Özgürlük ve İrade Partisi
Vatandaş
O zaman eğitim seviyeleri azaltılsın örneğin ilkokul mezunu 500 seviye ise 250 düşsün

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Eğitim seviyesi şartı kaldırılsın ya,zaten eğitim seviyesini yükseltmek için "Eğitim"basmamız lazım, hem eğitim basarak başkanlık puanını yükseltiyoruz.İlla şart konulucaksa "başkanlık puanına"göre yapılsın.

dark slayer

Yeni Üye
Vatandaş
Ayrıca eğitim için.

Bu sistem var olan mevcut oyuncular için çok sorun görülmeyip, yeni gelecek oyuncular için sıkıntılı bir sürece tabi olacaktır.

Bunun için benim önerim ise;
1. Yeni gelecek oyuncu direk ilkokul mezunu
2. Vip üyelerde eğitim süresinin 2 dakikadan 1 dakikaya indirilmesi.
3. Sertifika alım sürelerinin 7 dakika dan , 4 dakika ya düşürülmesi.
4. Alınan her 10 sertifika da, 1 eğitim seviyesi ilerlemesi olması.

dark slayer

Yeni Üye
Vatandaş
Ayrıca

Partiye yeni katılan üye elbette makam soruyor hemen olamayacağını söylesekte ya bırakıyor, ya umursamıyor vs.

Buna ek olarak önerim;

Parti içerisinde 10 kişilik ek bir PARTİ GENÇLİK KOLLARI kontenjanı açılması. Ve yeni gelen üyelerin duruma bakılmaksızın partide tutmak , makam ile ilk hevesini alması ve eğitim sürecini tamamlamak amaçlı GENÇLİK KOLLARINA ,PARTİ BAŞKANI tarafından ataması gerçekleşmesi.

Bu sayede yeni gelen oyuncunun gazını almış olur, oyunda ve partide tutmuş oluruz.

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Test amaçlı ilk ay ortaokul mezunu olma şartıyla değiştirip partilerin yeni üyeleri oyunda tutma durumlarına göre hareket etseniz daha sağlıklı olur gibi.Rekabetin de kızıştığı bir dönemde ani bir değişiklik yerine kademeli bir artış yapılması daha doğru olur.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK/ Parti Sekreteri 👑
Vatandaş
yeni oyuncular için biraz zorlayıcı olur
Oy kullanmak değişecekse bile ortaokul mezunu olmak yeterli olsun.
Belediye başkanlığı için lise mezunu valilik için üniversite mezunu gibi kademeli bir sistem getirilirse hem adalet sağlanır hem de yeni oyuncular oyunda kalmaya teşvik edilir.
Bu şekilde herkes kendi hedefi doğrultusunda çaba harcar oyun daha rekabetçi olur

aslan91

Edirne Şehir Başkanı
Vatandaş
Mesela bir oyuncu en son eğitimimi bitirdi tekrardan eğitime başladı bu durumda olan oyuncular oy kullanabilecek mi lise mi bitirmesi istenecek

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Mesela bir oyuncu en son eğitimimi bitirdi tekrardan eğitime başladı bu durumda olan oyuncular oy kullanabilecek mi lise mi bitirmesi istenecek
Eğitimi bitiren kişiler zaten üniversiteden tekrar başlıyor başkanım. Yani eski hesabımda öyleydi. Değişen bir şey yok heralde 16 kez bitiren adam yazınca kendimden şüphe ettim 😂

bualpra

Üye
Vatandaş
Satın alım bölümünde eğitimde " liseye atlama" diye satın alma olsun rekabet için en ideali sonuçta 1 Günlük vip3 ile ne kadar ilerleyeceği belli lise mezunu olmak için istenilen koşul da belli demek ki vipsiz gelişim uzun süreli olacağı için kimse uğraşmak istemeyecektir. Yeni üyelere için eziyet olacağı için oyunu oynanmama kararı almaları muhtemel Öneri her zaman açık olan bu oyuna önerimdir.

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Canlar eğri oturup doğru konuşalım şu zamana kadar 200 kadar oyuncuya oyunu öğretmişimdir. Bu oyunculara oy kullanarak partimize destek olmanız çok mühim diye açıklama yapmasam büyük çoğunluğunun nasıl oy kullanamam beni oy kullanmak motive ediyor diyeceğini sanmıyorum. Ki şahsen bunu hiç duymadım da. Oyuna yeni başlayan oyuncuyu motive eden şey makam sahibi olabilmesidir. Halı hazırda zaten makam sahibi olmanın minimum şartı lise mezunu o yüzden yeni oyuncular açısından çok olumsuz bir durum olmayacaktır. Sadece biz parti yöneticileri daha uzun vadeli planlar ve çalışmalar yapmak durumunda olacağız. Artık partiye kattığımız kişiye oy kullandırabilmemiz için belki de 1 ay onunla ilgilenip motive etmemiz gerekecek.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Sayın Başkan onlien;

egitimden yana ortaögretim makul görülmeli yeni oyuncular için ve vergiyi puan istenilen yükseltilmesi hem parti rekabetin sıralasına etkili olcaktır.lise mezun oy kullanabilmesi biraz abartılı görüyorum.Bunun nihayetinide göz önünde bulundurulması gerekli kararın Sayın Başkan online kalmıştır.

bualpra

Üye
Vatandaş
Canlar eğri oturup doğru konuşalım şu zamana kadar 200 kadar oyuncuya oyunu öğretmişimdir. Bu oyunculara oy kullanarak partimize destek olmanız çok mühim diye açıklama yapmasam büyük çoğunluğunun nasıl oy kullanamam beni oy kullanmak motive ediyor diyeceğini sanmıyorum. Ki şahsen bunu hiç duymadım da. Oyuna yeni başlayan oyuncuyu motive eden şey makam sahibi olabilmesidir. Halı hazırda zaten makam sahibi olmanın minimum şartı lise mezunu o yüzden yeni oyuncular açısından çok olumsuz bir durum olmayacaktır. Sadece biz parti yöneticileri daha uzun vadeli planlar ve çalışmalar yapmak durumunda olacağız. Artık partiye kattığımız kişiye oy kullandırabilmemiz için belki de 1 ay onunla ilgilenip motive etmemiz gerekecek.

Emeklerinize ve değerlerimizi saygı duyuyorum başkanım sizlerin emeği sayesinde olan şuan aktif veya pasif bütün hesaplar sizleri tanıyan herkes bu düşünceye vakıflar ve siz değerli yolun dizginini tutumunuz derece ilerliceklerdir ama farkında iseniz emekvericek bir üye girişimi yok bazı reklam ve ileri taşıyıcı platform bileşenleri lazım oyun yükleme alanı puan düşümünden dolayı bile bir çok oyun severim kayıp yaşamış durumdayız bizlerin emeklerinin çöp olmasını isteksizlik mücadele ediyoruz . Sizleri daha aktif bir düzen ve öneri için yönetime destek çıkmanızı rica ediyorum

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Guzel bencede reel hayata yakin ama eğitimin süreleri değilde lvlleri azaltilsin bence örnek olarak ilkokul 50 kere yapilmaliysa 30 orta okul 100 kere yapilmaliysa 70 boyle olursa oyuncularda çok yorulmaz

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
bunu deme amacım sonuçta 18 yaşa vuracak olursanız liseye denk geliyor o yüzden de oyun gereğince lisede oy kullanma en doğru seçim olmuş bence
oy kullanım olarak görüş veriyorsunuz ama bunu yeni başlayan oyucunun gözünden bakılmıyor emek verilmesi gerek ama bu demek olmuyor ki yeni üyeler için zorluk derecesi gözardı ediliyor makam sahib olunması için lise olması gerekli buna mutabıkız ama yüksek makamlar içinde egitim düzey olarak şartlandırılma getirilsin mademki yeni oyuncular için bir mücadele yok rekabeti oyun mv için bu öneri sunuyorum.valilikten yukarısı egitim olarak prof düzeyinde olsun ozaman yeni oyunculara bu zorluk yapılıyorsa üst mevki sahibi olcak. başkanlarında egitim düzey şartı getirilsin olmaz mı??

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
bunu deme amacım sonuçta 18 yaşa vuracak olursanız liseye denk geliyor o yüzden de oyun gereğince lisede oy kullanma en doğru seçim olmuş bence
ayrıca gerçek hayatla burası egitimle aynı olmuyor eski yaşlardaki okumamış ve sadece ilkokul okumuş birisi bile oy atmaktadır.yaş olarak sınır 18 ama egitim bakılmıyor.Gerçek hayatla oyun kısaylamaz bu açık ve nettir

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
yeni oyuncuların açısından bakılmasını rica ediyorum sadece empati kurmadır.Emek verilerek gelinen durum bakmak lazım.Parayla yükselim herdaim kolaydır.Bunu yapamayacak gerçek hayattaki ögrenci var veya geçim sıkıntısında olan vardır bu düşüncede olunmaya davet ediyorum.Neticede burada keyifli bir oyun oynamak isterken keyifsiz hale gelinmemesini rica ediyorum.Bu benim açımdan degil yeni gelecek oyuncular için bir çaba sarf ediyorum sadece bu emek vermekle para arasındaki nokta bilinmeli