SEÇİMLERDE OY KULLANMA ŞARTI DEĞİŞTİRİLECEKTİR. (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içi rekabeti arttırmak amacıyla çalışmalarımız ve planlamalarımız devam etmektedir.

İlkokul mezunu olan oy kullanma şartının,
Lise mezunu olarak değiştirilmesi planlanmaktadır.

Konuyla ilgili önerilere açık oldugumuzu ifade eder, iyi oyunlar dileriz.
Degerli başkan onlien yönetimi;

Yönetimin degişikligini ve planlamaların başkan onlien oyuncularını kapsayan konularda tartışmaya yeni açık ve yeni bir ön görü sunmak istedim bunu oylama olarakta sunum yapsa iyi olur niyetindeyim.Seçim usulü bir oyun oldunu düşündüm için bunu sunmak istedim nihayetinde kararların daha belirgin ve yönetim karar vermesi kolaylık saglayabilecegini kendi açımdan ön gördüm bu önerim sayın yönetim için uygun olursa oylama olarak sunmasını rica ederim karar ve netice sayın başkan onlien kalmıştır herkeze iyi oyunlar dilerim

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Değerli ve kıymetli @BaşkanOnline oy kullanma seviyesi lise olsun istiyorsunuz. Oyundaki herkesin eğitim seviyesi sıfırlansın.
Oyunda sizlerle eş değer tutulan herkesin düşüncesi ve önerisine sadıksınız herkes baştan okul okusun liseye ulaşınca oy kullansın sonuçta oyunun eskisi de yenisine eğitim yapacak rekabet sağlayacak ki vali olacak belediye başkanı olacak veya oy kullanacak.
Ya şöyle bir sıkıntı olur sertifika alırken eğitim düzeyine göre alabiliyorsun. Şu an ben doktora okuyorum ve 6. sertifikayı alabiliyorum.
Sizin önerdiğiniz bu yapıya göre sertifika alışım değişecek ve her ay sertifika olarak da 1. Sertifikaya geri döneceğim. Ben açıkçası bunu istemiyorum o kadar uğraşamam şu ana kadar oynadım emek verdim 6. sertifikayı açtım her ay ben şahsi fikrimi söylüyorum bununla uğraşmak istemem eminim ki eski veya yeni katılan üyeler de her ay bununla uğraşmak istemeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...