Ya bırağsanaaaaaaaa benim bunlara zaaafım varDjjddhsshhshs
Ortam gergin ciddiyet önemliYa bırağsanaaaaaaaa benim bunlara zaaafım var
Gülmeyin ciddi bir konu fmmdkfdk. Benim tanıdığım bir tane Polat var o da @Polat ALEMDAR
Şifrelere demiiiiYa bırağsanaaaaaaaa benim bunlara zaaafım var
Benim tanıdığım bir tane vardı ama iki tane varmisGülmeyin ciddi bir konu fmmdkfdk. Benim tanıdığım bir tane Polat var o da @Polat ALEMDAR
kim gerçek Polat kim çakma çıksın ortayaOrtam gergin ciddiyet önemli
Ben seni tanıyom sanki öncedenOrtam gergin ciddiyet önemli
Ne zamandan beri burda olduğu beni ilgilendirmiyor buranın tek Polat Alemdarı benim2022 Yılından beri Polat Alemdar burda zaten o da Beşir
Yaw beşir 3 dür unutup duruyon ayıp oluyor Göktürk'ten Avni benBen seni tanıyom sanki önceden
Napiyim senede 1 geliyom oyuna hatırladım şimdiYaw beşir 3 dür unutup duruyon ayıp oluyor Göktürk'ten Avni ben
Sen kimsinNe zamandan beri burda olduğu beni ilgilendirmiyor buranın tek Polat Alemdarı benim
Bu seni hiç alakadar etmezSen kimsin
KfkdjdjfjldkjfkrşrofjfmrnbfıfhBu seni hiç alakadar etmez
Beni izlemeye devam et bir gün benim gibi olmayı başarabilirsin belki o zaman rol yapmana da gerek kalmazKfkdjdjfjldkjfkrşrofjfmrnbfıfh
Çok profeseyenel
Kendisini 2022 den beri Polat Alemdar olarak tanıtan rol yapanlara itibar etmeyinizŞimdi kim gerçek Polat benim kafam karıştı
Başarı demişken saymaya başlasam ömrün yetmez yarısında Elfatihayı okuruz sanaBeni izlemeye devam et bir gün benim gibi olmayı başarabilirsin belki o zaman rol yapmana da gerek kalmaz