Ben sinirlenmedim oğuzhan sen saçmalamaya başladın. İkimizde kimin neler yapacağını biliyor.Neden sinirlendin ekoş , demedin mi yerim diye
Ben sinirlenmedim oğuzhan sen saçmalamaya başladın. İkimizde kimin neler yapacağını biliyor.Neden sinirlendin ekoş , demedin mi yerim diye
Oyun için yalanlarının üstüne aileni küfürlerinin üstüne de aile koyduğun gün adam olmadığını anladımBen sinirlenmedim oğuzhan sen saçmalamaya başladın. İkimizde kimin neler yapacağını biliyor.
Oguzhan biraz daha saygılı konussak iyi olur gibi geliyor. Sana yakisiyor mu bu kelimeler.@BaşkanOnline sayın yöneticim bu ekrem denilen mal otel otel diyip duruyor ne ima ettiğini anlamadım sabah da aynısını söyledi , ya buna haddini bildirin yada sabahtan beridir susuyorum buna tasma takar gezdirmesini bilirim klavye itine bak , arayıp oranı yerim mesaj atıp buranı yerim abi diye ağlayan adama cesaret gelmiş , adam ol olum adam
Bende aynısını senin için dedim şu oyun için kendi söylediklerini yalanlayıp küfrettin ya kendine. Harbi adamlık yanından geçmemişOyun için yalanlarının üstüne aileni küfürlerinin üstüne de aile koyduğun gün adam olmadığını anladım
Sakinlesmek icin iyi gelir iki tarafada
Haklısın abi de yaptıkları insanlık dışıOguzhan biraz daha saygılı konussak iyi olur gibi geliyor. Sana yakisiyor mu bu kelimeler.
Ekrem hiç mi utanman yok yaBende aynısını senin için dedim şu oyun için kendi söylediklerini yalanlayıp küfrettin ya kendine. Harbi adamlık yanından geçmemiş
Hasan abime katılıyorum.Sakinlesmek icin iyi gelir iki tarafada
KSKHSGDJDJSJGSHSHSHasan abime katılıyorum.
Ozi hani artık kavga dövüş yoktu@BaşkanOnline sayın yöneticim bu ekrem denilen mal otel otel diyip duruyor ne ima ettiğini anlamadım sabah da aynısını söyledi , ya buna haddini bildirin yada sabahtan beridir susuyorum buna tasma takar gezdirmesini bilirim klavye itine bak , arayıp oranı yerim mesaj atıp buranı yerim abi diye ağlayan adama cesaret gelmiş , adam ol olum adam
Sen bırak şeyini yerim mevzularını da,artık otel köşelerine kadar mı düştün?Ulan hırsız parti ismimi bile çalarak beni taklit ediyorsun , benim şeyi yicektin ss atayım mı o kadar terbiyesiz değilim ama evlisin bana yazdığın şeyleri unuttun sanırsam
Gardaşım bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Çok bişi beklememek lazım.Sen bırak şeyini yerim mevzularını da,artık otel köşelerine kadar mı düştün?
Haberim yok ama bende yeni öğrendimSen bırak şeyini yerim mevzularını da,artık otel köşelerine kadar mı düştün?
aynen sıfatül eşgalsizGardaşım bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Çok bişi beklememek lazım.