Adalet Savunuculuğu mu, Çıkar Kavgası mı? (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasanc57

Altın Ok
48. Dönem Oyun Başkanı
@BaşkanOnline sayın yöneticim bu ekrem denilen mal otel otel diyip duruyor ne ima ettiğini anlamadım sabah da aynısını söyledi , ya buna haddini bildirin yada sabahtan beridir susuyorum buna tasma takar gezdirmesini bilirim klavye itine bak , arayıp oranı yerim mesaj atıp buranı yerim abi diye ağlayan adama cesaret gelmiş , adam ol olum adam
Oguzhan biraz daha saygılı konussak iyi olur gibi geliyor. Sana yakisiyor mu bu kelimeler.

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Oyun için yalanlarının üstüne aileni küfürlerinin üstüne de aile koyduğun gün adam olmadığını anladım
Bende aynısını senin için dedim şu oyun için kendi söylediklerini yalanlayıp küfrettin ya kendine. Harbi adamlık yanından geçmemiş

Hasanc57

Altın Ok
48. Dönem Oyun Başkanı
Bu tartismaya bir yerde son verseniz guzel olur. Gereksiz uzatiyorsunuz. Tartismalarinda bir seviyesi olmasi lazim. Saygi çerçevesinde.

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
@BaşkanOnline sayın yöneticim bu ekrem denilen mal otel otel diyip duruyor ne ima ettiğini anlamadım sabah da aynısını söyledi , ya buna haddini bildirin yada sabahtan beridir susuyorum buna tasma takar gezdirmesini bilirim klavye itine bak , arayıp oranı yerim mesaj atıp buranı yerim abi diye ağlayan adama cesaret gelmiş , adam ol olum adam
Ozi hani artık kavga dövüş yoktu 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...