Oooo ex aşkım gelmişDoğru bir karar. Kimisi parası olmayan kimisi vipsiz demiş lise mezunu olmak 10 gün sürmüyor arkadaşlar olması gereken de bu en azından emek harcayan oyunda kalır. Doğru karar
Arkadaşlar neden dönüş yapılsın size, her öneriye neden tek tek dönelim, bir üstte mesajımız önerilere devam edileibilir.yazdıklarımıza hiç geri dönüş yapılmıyor.önerilerimiz hiçemi sayılıyor anlayamadım.Oyun yönetimi kendi görüş ve kararlarıyla devam mı edecek
Önerisini beğendiği ve uyguladığı üyeye yeşil 10 bin taş hediye ediyormuş yönetim herkes öneride bulunmak serbestneye karar verceksiniz onu anlayalım demi kendi kararınız mı yoksa arkadaşların önerilerine mi?
birşey vermesi ön görmem başkanım ama biraz oyun gidişatına tek kalemden bakılmasa iyi olurÖnerisini beğendiği ve uyguladığı üyeye yeşil 10 bin taş hediye ediyormuş yönetim herkes öneride bulunmak serbest
tam olarak ne anlaşılmıyor? tüm yazılan önerilere bakıyoruz,çok kısa ve net bir mesaj.neye karar verceksiniz onu anlayalım demi kendi kararınız mı yoksa arkadaşların önerilerine mi?
başkanım çok kısa ve net yazıyorum.Oyuna yeni başlayan başkanlara sadece zor bir yük yüklemiş oluyorsunuz.Bizde buna gereklilik görülmemesi yönünde öneri sunuyoruz.Mv sahibi olmak isteyen yeni başkanlarımıza wiki yazan kural açıklıyoruz, bunun bilgisini veriyoruz.Şartların zorlaşmasını istemedimizi sunuyoruz sadece bu karar nihayetinde sizin ne karar verceksiniz bunu bekliyoruz.Önerilerim kısa çünkü yeni başlayacak başkanlarımıza oyunu yeni ögrenmeye çalışırken çok büyük yükün içinde olduklarını açıklamaması isterseniz diye düşünüyorum oyunu bırakma düşüncesinde olmalarını istemiyoruz.tam olarak ne anlaşılmıyor? tüm yazılan önerilere bakıyoruz,çok kısa ve net bir mesaj.
Burda katılıyorum ortaokul mezunu şartı getirilmesi daha mantıklı olurOyuna yeni başlayan kullanıcıların oyunu bırakmalarının önüne geçelim. Oyunu teşvik edici, oyuncuyu rahatlatıcı tedbirler üzerine konuşalım. Oy kullanma şartlarını zorlaştırmak oyuncuyu yorar, sıkar, bunaltır. Oy kullanma şartının ilkokul mezuniyeti gerektirmesi gayet makul, mantıklı ve yerinde bir karardır. Bunu lise seviyesine çıkartmaya hiç gerek yok.
Lise mezuniyeti kuralının gelmesi mantıklı aktif bir oyuncu için lise mezunu olmak çokta zor olmamalı. Ancak yönetimin oyuncuları bilgilendirmesi seçim zamanı lise mezunu olup öyle oy kullanın gibisinden bilgilendirme mesajları gerekli olacaktır. Başka biriside önermiş sanırım herkesin eğitim seviyeside sıfırlanılabilir. Seçme hakkı lise mezuniyeti olarak revize edilirse seçilme hakkıda lise mezuniyeti olarak revize edilmeli.Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içi rekabeti arttırmak amacıyla çalışmalarımız ve planlamalarımız devam etmektedir.
İlkokul mezunu olan oy kullanma şartının,
Lise mezunu olarak değiştirilmesi planlanmaktadır.
Konuyla ilgili önerilere açık oldugumuzu ifade eder, iyi oyunlar dileriz.
üst makam sahibi olma egitim sv olmak içinde egitim sv tekaradan düzen verilmesi uygun olur.Lise mezuniyeti kuralının gelmesi mantıklı aktif bir oyuncu için lise mezunu olmak çokta zor olmamalı. Ancak yönetimin oyuncuları bilgilendirmesi seçim zamanı lise mezunu olup öyle oy kullanın gibisinden bilgilendirme mesajları gerekli olacaktır. Başka biriside önermiş sanırım herkesin eğitim seviyeside sıfırlanılabilir. Seçme hakkı lise mezuniyeti olarak revize edilirse seçilme hakkıda lise mezuniyeti olarak revize edilmeli.
Vıp1Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içi rekabeti arttırmak amacıyla çalışmalarımız ve planlamalarımız devam etmektedir.
İlkokul mezunu olan oy kullanma şartının,
Lise mezunu olarak değiştirilmesi planlanmaktadır.
Konuyla ilgili önerilere açık oldugumuzu ifade eder, iyi oyunlar dileriz.