SEÇİMLERDE OY KULLANMA ŞARTI DEĞİŞTİRİLECEKTİR. (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bualpra

Üye
Vatandaş
Değerli ve kıymetli @BaşkanOnline oy kullanma seviyesi lise olsun istiyorsunuz. Oyundaki herkesin eğitim seviyesi sıfırlansın.
Oyunda sizlerle eş değer tutulan herkesin düşüncesi ve önerisine sadıksınız herkes baştan okul okusun liseye ulaşınca oy kullansın sonuçta oyunun eskisi de yenisine eğitim yapacak rekabet sağlayacak ki vali olacak belediye başkanı olacak veya oy kullanacak.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
yazdıklarımıza hiç geri dönüş yapılmıyor.önerilerimiz hiçemi sayılıyor anlayamadım.Oyun yönetimi kendi görüş ve kararlarıyla devam mı edecek

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
neye karar verceksiniz onu anlayalım demi kendi kararınız mı yoksa arkadaşların önerilerine mi?

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
mv olabilmesi için lise olması gerekli diyorsunuz.oyuna yeni başlamış başkanlarımın şuan ki parti başkanlarımızdan bunu dile getiriyoruz.Bu bilindik bir şey wikide herşey net biliyoruz.Ama lakin yeni başlayacak olan oyun bilgisi bile sahib olmayan başkanlara neden böyle bir yük yüklemeye çalışılıyor.Oyun mv sahib kişilerinde egitim düzeyine öne alınacak yeni düzenleme getirin lise mezunu olan her mevkiye aday olmasın ozaman

Alparslan

Kutlu Birlik Partisi Genel Başkanı 🤝
Vatandaş
Oyuna yeni başlayan kullanıcıların oyunu bırakmalarının önüne geçelim. Oyunu teşvik edici, oyuncuyu rahatlatıcı tedbirler üzerine konuşalım. Oy kullanma şartlarını zorlaştırmak oyuncuyu yorar, sıkar, bunaltır. Oy kullanma şartının ilkokul mezuniyeti gerektirmesi gayet makul, mantıklı ve yerinde bir karardır. Bunu lise seviyesine çıkartmaya hiç gerek yok.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
tam olarak ne anlaşılmıyor? tüm yazılan önerilere bakıyoruz,çok kısa ve net bir mesaj.
başkanım çok kısa ve net yazıyorum.Oyuna yeni başlayan başkanlara sadece zor bir yük yüklemiş oluyorsunuz.Bizde buna gereklilik görülmemesi yönünde öneri sunuyoruz.Mv sahibi olmak isteyen yeni başkanlarımıza wiki yazan kural açıklıyoruz, bunun bilgisini veriyoruz.Şartların zorlaşmasını istemedimizi sunuyoruz sadece bu karar nihayetinde sizin ne karar verceksiniz bunu bekliyoruz.Önerilerim kısa çünkü yeni başlayacak başkanlarımıza oyunu yeni ögrenmeye çalışırken çok büyük yükün içinde olduklarını açıklamaması isterseniz diye düşünüyorum oyunu bırakma düşüncesinde olmalarını istemiyoruz.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
başkanım oyun başlangıç tarihim çok net belli 6 gün kala seçimlere geldim.Mv sahibi olmak için egitim paketi aldım. Bunu yapmayacak durumu olmayan kişiler olabilir tekil degil genele yansıyacak bir kararın bu kadar zor olunmamasını istiyoruz.

KORKUT SÖNMEZAY

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Oyuna yeni başlayan kullanıcıların oyunu bırakmalarının önüne geçelim. Oyunu teşvik edici, oyuncuyu rahatlatıcı tedbirler üzerine konuşalım. Oy kullanma şartlarını zorlaştırmak oyuncuyu yorar, sıkar, bunaltır. Oy kullanma şartının ilkokul mezuniyeti gerektirmesi gayet makul, mantıklı ve yerinde bir karardır. Bunu lise seviyesine çıkartmaya hiç gerek yok.
Burda katılıyorum ortaokul mezunu şartı getirilmesi daha mantıklı olur

ErenA

EFELER Partisi
20. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içi rekabeti arttırmak amacıyla çalışmalarımız ve planlamalarımız devam etmektedir.

İlkokul mezunu olan oy kullanma şartının,
Lise mezunu olarak değiştirilmesi planlanmaktadır.

Konuyla ilgili önerilere açık oldugumuzu ifade eder, iyi oyunlar dileriz.
Lise mezuniyeti kuralının gelmesi mantıklı aktif bir oyuncu için lise mezunu olmak çokta zor olmamalı. Ancak yönetimin oyuncuları bilgilendirmesi seçim zamanı lise mezunu olup öyle oy kullanın gibisinden bilgilendirme mesajları gerekli olacaktır. Başka biriside önermiş sanırım herkesin eğitim seviyeside sıfırlanılabilir. Seçme hakkı lise mezuniyeti olarak revize edilirse seçilme hakkıda lise mezuniyeti olarak revize edilmeli.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺
Vatandaş
Lise mezuniyeti kuralının gelmesi mantıklı aktif bir oyuncu için lise mezunu olmak çokta zor olmamalı. Ancak yönetimin oyuncuları bilgilendirmesi seçim zamanı lise mezunu olup öyle oy kullanın gibisinden bilgilendirme mesajları gerekli olacaktır. Başka biriside önermiş sanırım herkesin eğitim seviyeside sıfırlanılabilir. Seçme hakkı lise mezuniyeti olarak revize edilirse seçilme hakkıda lise mezuniyeti olarak revize edilmeli.
üst makam sahibi olma egitim sv olmak içinde egitim sv tekaradan düzen verilmesi uygun olur.

Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içi rekabeti arttırmak amacıyla çalışmalarımız ve planlamalarımız devam etmektedir.

İlkokul mezunu olan oy kullanma şartının,
Lise mezunu olarak değiştirilmesi planlanmaktadır.

Konuyla ilgili önerilere açık oldugumuzu ifade eder, iyi oyunlar dileriz.
Vıp1
Vıp2
Vıp3
Üyelerin eğitim sürelerinin eşit olmaması gerektiğini düşünüyorum eğer süreler azalırsa ve her vıp üye için farklı dakikalar olursa teşvik daha fazla olur hemde reel ticari Kazanç artar vıp ücretlerinide revize edilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...