Kapat yerine partilere göz at butonu olursa daha iyi olur
Kapat yerine partilere göz at butonu olursa daha iyi olur
Arkadaşlar anlaşamadığımız şey şu,Peki başkanlık puanlarında bir iyileştirme yapılabilir mi ? Yeni bir üyenin sıkılmaması açısından örneğin bir eğitim 300 puan veriyorsa bunu 500.600 bandına çıkarabilir misiniz ? Amacımız oyunda tutmak oyundan soğutmak değil diye düşünüyorum.
Hocam makamı zaten parti yöneticilerinin prensipleri vardır. Fakat oyuna çekmek yerine zorlaştırırsanız bir üye en fazla 3 gün durur ben oynayacagımı oynadım der ve gider…Arkadaşlar anlaşamadığımız şey şu,
Başkanlık puanı kazanmak, vergi puanı kazanmak, aylık level puanı kazanmak.
Oyunda zaten yapılabilen şeyler bunlar,
Oyun bunun üzerine kuruluyken neden bunları kazandırmayalı kolaylaştıralım.
Bu bir hataydı ve bunu düzeltiyoruz.
Sen bunları kolaylaştırırsan yeni gelen oyuncuya ilk seçimde makamı verirsin, alacağımı aldım der ve soğur.
Anlaşılmayan şey şu,Hocam makamı zaten parti yöneticilerinin prensipleri vardır. Fakat oyuna çekmek yerine zorlaştırırsanız bir üye en fazla 3 gün durur ben oynayacagımı oynadım der ve gider…
Valla hocam eğitim paketi falan bilmem de ben bizim parti adına konuşuyorum bugüne kadar eğitim paketi en fazla 2.3 defa alınmıştır. ( biri ben bu ay ) yani paket almadan da sıralamada çoğu kez birinciydik.Anlaşılmayan şey şu,
Oyuncuya kolayı gösterirsen Partin için puan kastıramazsın.
Sen oyuncuya 25.000 puan nasıl kastıracağız diye ah vah ediyorsan eğitim paketi olmadan partini ilk 5e sokamazsın.
Sonra da dersin ki eğitim paketi satın almadan olmuyor.
Değerli oyuncumuz, o halde 25.000 puanın lafını yapmayalım hiçValla hocam eğitim paketi falan bilmem de ben bizim parti adına konuşuyorum bugüne kadar eğitim paketi en fazla 2.3 defa alınmıştır. ( biri ben bu ay ) yani paket almadan da sıralamada çoğu kez birinciydik.
Hocam şahsi görüşüm şu inşallah yaptığınız bu hamleler üyeleri oyunda tutar ve akıcılığı arttırmış olursunuz. Zamanla durumu hep beraber takip edeceğizDeğerli oyuncumuz, o halde 25.000 puanın lafını yapmayalım hiç
Şu noktada oyuncuların bizi beslemesi gerekiyor ki ona göre hamleler yapalım.Hocam şahsi görüşüm şu inşallah yaptığınız bu hamleler üyeleri oyunda tutar ve akıcılığı arttırmış olursunuz. Zamanla durumu hep beraber takip edeceğiz