OY KULLANIM ŞARTLARINDA PUAN GEREKSİNİMLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. (9 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Peki başkanlık puanlarında bir iyileştirme yapılabilir mi ? Yeni bir üyenin sıkılmaması açısından örneğin bir eğitim 300 puan veriyorsa bunu 500.600 bandına çıkarabilir misiniz ? Amacımız oyunda tutmak oyundan soğutmak değil diye düşünüyorum.
Arkadaşlar anlaşamadığımız şey şu,
Başkanlık puanı kazanmak, vergi puanı kazanmak, aylık level puanı kazanmak.
Oyunda zaten yapılabilen şeyler bunlar,
Oyun bunun üzerine kuruluyken neden bunları kazandırmayalı kolaylaştıralım.
Bu bir hataydı ve bunu düzeltiyoruz.

Sen bunları kolaylaştırırsan yeni gelen oyuncuya ilk seçimde makamı verirsin, alacağımı aldım der ve soğur.

A H M E T T

Üye
Vatandaş
Arkadaşlar anlaşamadığımız şey şu,
Başkanlık puanı kazanmak, vergi puanı kazanmak, aylık level puanı kazanmak.
Oyunda zaten yapılabilen şeyler bunlar,
Oyun bunun üzerine kuruluyken neden bunları kazandırmayalı kolaylaştıralım.
Bu bir hataydı ve bunu düzeltiyoruz.

Sen bunları kolaylaştırırsan yeni gelen oyuncuya ilk seçimde makamı verirsin, alacağımı aldım der ve soğur.
Hocam makamı zaten parti yöneticilerinin prensipleri vardır. Fakat oyuna çekmek yerine zorlaştırırsanız bir üye en fazla 3 gün durur ben oynayacagımı oynadım der ve gider…

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam makamı zaten parti yöneticilerinin prensipleri vardır. Fakat oyuna çekmek yerine zorlaştırırsanız bir üye en fazla 3 gün durur ben oynayacagımı oynadım der ve gider…
Anlaşılmayan şey şu,
Oyuncuya kolayı gösterirsen Partin için puan kastıramazsın.
Sen oyuncuya 25.000 puan nasıl kastıracağız diye ah vah ediyorsan eğitim paketi olmadan partini ilk 5e sokamazsın.
Sonra da dersin ki eğitim paketi satın almadan olmuyor. :D

A H M E T T

Üye
Vatandaş
Anlaşılmayan şey şu,
Oyuncuya kolayı gösterirsen Partin için puan kastıramazsın.
Sen oyuncuya 25.000 puan nasıl kastıracağız diye ah vah ediyorsan eğitim paketi olmadan partini ilk 5e sokamazsın.
Sonra da dersin ki eğitim paketi satın almadan olmuyor. :D
Valla hocam eğitim paketi falan bilmem de ben bizim parti adına konuşuyorum bugüne kadar eğitim paketi en fazla 2.3 defa alınmıştır. ( biri ben bu ay ) yani paket almadan da sıralamada çoğu kez birinciydik.😀

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
1736553132909.png1736553143577.png

Tanıtım alanına yönlendirilip buraya Partiye Katıl butonu eklendi.
Bakın konu oy kullanmak iken nerelere geldi :)
Artık Partisiz oyuncu bu alana girdiğinde neden partisi olması gerektiğini anlayacak.

akinator

Yeni Üye
Vatandaş
Baskanım acaba diyorum ünvan sistemi mi getirsek misal vergi üzerinden örnek vereyim belli zorlukta bi rakam belirleyin o rakama ulaşan insanlar ünvan olarak ornek " vergi üstadı" olsun mesela bunu alan insanların vergi kasması ornek veriyorum medikal de 15 25 arası iken artıp 50 100 arası gibi bir sey olsa odül bakımından. Bu sadece vergi üzerinden bi ornek. Üstüne düşünülürse farklı sistemler üzerinden de gerçekleşebilir hem oyuncuyu gorev yapmaya hem partiyi geliştirmeye hem de oyle güzel bi maddi odül koyarsınız ki bu ünvanları alanlara karsı kişisel olarak da teşvik yapmıs oluruz ayrıca para gönderim limitlerinde de biraz daha yüksektirseniz cok iyi olur hayırlı geceler 🙏

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam şahsi görüşüm şu inşallah yaptığınız bu hamleler üyeleri oyunda tutar ve akıcılığı arttırmış olursunuz. Zamanla durumu hep beraber takip edeceğiz 😊
Şu noktada oyuncuların bizi beslemesi gerekiyor ki ona göre hamleler yapalım.
Açıkcası bugün yapılan değişiklerde olumlu şeyler oldu.
Yönlendirmeleri de oyuncularımız yaptı.

Bir kural geldi ve bu kural sonucunda bir takım konusmalar gerçekleşti.
Mesela bugün VIP-3 üyeliğin 1 gün olmasını değiştirip 3 gün yaptık.
Para gönderim limitlerindeki artış talebini sıkça duyduk bunu düşünmeye başladık.
Mesela oy kullanmada eğitim şartını biz ilk etapta lise mezunu olarak planladık ancak talepler üzerine ortaokul mezunu yaptık.
Biz aslında oyunculardan gelen talebi dinliyoruz ve uyguluyoruz.
Teşekkürler.