Şu an için mümkün değildir.Bu mümkün olmayan bir hesap mıdır? @BaşkanOnline
Şu an için mümkün değildir.Bu mümkün olmayan bir hesap mıdır? @BaşkanOnline
Canınız sağ olsun.Şu an için mümkün değildir.
Bencede Üyeleri Oyuna Teşvik Etmek İçin 7 Gün Ard Arda Girdikten Sonra Böyle Ödül Sistemi Yapıla Bilir @BaşkanOnline1.gün 10 taş
2.gün 20
3.gün 40
4.gün 60
5.gün 80
6.gün 100
7.gün 100
Başkanım 10 20 az 100 200 300 olsunBencede Üyeleri Oyuna Teşvik Etmek İçin 7 Gün Ard Arda Girdikten Sonra Böyle Ödül Sistemi Yapıla Bilir @BaşkanOnline
Mümkün değil denmiş başkan ayniyetten zaten 1 kere ticaret yapsanız bu taşların fazlasına ulaşırsınız.Bencede Üyeleri Oyuna Teşvik Etmek İçin 7 Gün Ard Arda Girdikten Sonra Böyle Ödül Sistemi Yapıla Bilir @BaşkanOnline
Ticaret Yaparak Taş Kazanılmıyor Diye Biliyorum BaşkanMümkün değil denmiş başkan ayniyetten zaten 1 kere ticaret yapsanız bu taşların fazlasına ulaşırsınız.
Sende ticaret yapıp kazandığın parayı taşa çevirirsin ya da öyle kullanırsın BaşkanTicaret Yaparak Taş Kazanılmıyor Diye Biliyorum Başkan
1000 2000 3000 olsun hattaBaşkanım 10 20 az 100 200 300 olsun
Kesinlikle başkanım1000 2000 3000 olsun hatta
Bu arada bu taşa çevirme ücretini biraz düşürebilir miyiz sayın yöneticim @BaşkanOnlineSende ticaret yapıp kazandığın parayı taşa çevirirsin ya da öyle kullanırsın Başkan
Parayı taşa çevirebildiğini ben söylemeyeyim istersenTicaret Yaparak Taş Kazanılmıyor Diye Biliyorum Başkan
Ticaret yaparak fazla taşa ulaşirsiniz soylemişsiniz ticaret yapıp parayı taşa cevirirsiniz yazmamişsiniz budaParayı taşa çevirebildiğini ben söylemeyeyim istersen
Ama sonuç olarak ticaret sayesinde taş elde edebiliyoruz başkanımTicaret Yaparak
Ticaret yaparak fazla taşa ulaşirsiniz soylemişsiniz ticaret yapıp parayı taşa cevirirsiniz yazmamişsiniz buda
"Ticaret Yaparak Taş Kazanma" Olayına Giriyor
Türkçeyide ben soylemeyeyim istersen
Gayet mantıklı bir öneri7 gün üst üste giriş yapan üyelere de bir güzellik düşünülmeli...
Ticaretten Kazandığımız Para Sayesinde Taş Elde Ede Biliyoruz BaşkanımAma sonuç olarak ticaret sayesinde taş elde edebiliyoruz başkanım
bizim için bu güzel haberi sunmanız bizim için büyük bir şereftir oyuncularınıza verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim1000 2000 3000 olsun hatta
Hocam tabi ki böyle bir şey yok !bizim için bu güzel haberi sunmanız bizim için büyük bir şereftir oyuncularınıza verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim
Hocam sizin kıymetinizi kimse bilemedim 3 ,5 ateşleyin de millet yönetim görsün...Hocam tabi ki böyle bir şey yok !
Ulaşabilirsiniz demişim paradan taşada ulaşabilirsin bunun Türkçe ile ne alakası var paraya ulaşan taşada ulaşır mantıkla alakalı mantığıda ben öğretmeyeyim.Ticaret Yaparak
Ticaret yaparak fazla taşa ulaşirsiniz soylemişsiniz ticaret yapıp parayı taşa cevirirsiniz yazmamişsiniz buda
"Ticaret Yaparak Taş Kazanma" Olayına Giriyor
Türkçeyide ben soylemeyeyim istersen
Cümleni doğru yazmamaniz benim sorunum değil cümle yazmayida ben öğretmeyeyim.Ulaşabilirsiniz demişim paradan taşada ulaşabilirsin bunun Türkçe ile ne alakası var paraya ulaşan taşada ulaşır mantıkla alakalı mantığıda ben öğretmeyeyim.