Kutlu Birlik Partisi Mecliste!
Yazıcıoğlu Milli Harekât Partisi | Neferi 🇹🇷 Vatandaş Cumartesi - 00:35 #7 Hoşgeldiniz sefa getirdiniz başkanım.
Alparslan Kutlu Birlik Partisi Genel Başkanı 🤝 Vatandaş Cumartesi - 00:52 #9 Şimdi sıra yeni yasa tasarılarıyla oyunda yeni izler bırakmaya geldi. Tüm yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Şimdi sıra yeni yasa tasarılarıyla oyunda yeni izler bırakmaya geldi. Tüm yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
NightKing Kutlu Birlik Başkan Yardımcısı || Eskişehir Mv. Vatandaş Cumartesi - 01:09 #10 Milletvekili olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu daha başlangıç daha nice başarılar bizleri bekliyor. Kutlu Birlik Mecliste
Milletvekili olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu daha başlangıç daha nice başarılar bizleri bekliyor. Kutlu Birlik Mecliste
rdckrm 52. Dönem Osmaniye Şehir Valisi Vatandaş Cumartesi - 01:28 #11 Hayırlara vesile olsun inşAllah
Sinan SEVİM Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺 Vatandaş Cumartesi - 02:37 #12 Kutlu Birlik Partisi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20035 Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne güzel tablo Başarılar Kutlu Birlik
Kutlu Birlik Partisi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20035 Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne güzel tablo Başarılar Kutlu Birlik
hıkmet4646 MİLLİ HAREKAT🇹🇷🐺 Vatandaş Cumartesi - 07:22 #13 Hayırlısı olsun başkanlarım.Başarılar dilerim
🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤ 🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩 Vatandaş Cumartesi - 10:55 #14 Bravo, mecliste partinizi en iyi şekilde temsil etmeniz dileğiyle.