Kutlu Birlik Partisi Mecliste!
YAZICIOĞLU 🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷 Vatandaş 18 Ocak 2025 #7 Hoşgeldiniz sefa getirdiniz başkanım.
ErenA 🫳 🐺 20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı 18 Ocak 2025 #8 Hayırlı Uğurlu Olsun başarılar Kutlu Birlik
Alparslan 🎖️ Vatandaş 18 Ocak 2025 #9 Şimdi sıra yeni yasa tasarılarıyla oyunda yeni izler bırakmaya geldi. Tüm yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Şimdi sıra yeni yasa tasarılarıyla oyunda yeni izler bırakmaya geldi. Tüm yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
NightKing Milli Harekat Partisi Vatandaş 18 Ocak 2025 #10 Milletvekili olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu daha başlangıç daha nice başarılar bizleri bekliyor. Kutlu Birlik Mecliste
Milletvekili olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu daha başlangıç daha nice başarılar bizleri bekliyor. Kutlu Birlik Mecliste
S Sinan SEVİM Ziyaretçi 18 Ocak 2025 #12 Kutlu Birlik Partisi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20035 Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne güzel tablo Başarılar Kutlu Birlik
Kutlu Birlik Partisi' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 20035 Genişletmek için tıkla ... Maşallah ne güzel tablo Başarılar Kutlu Birlik
hıkmet4646 MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺 Yasaklı Üye Vatandaş 18 Ocak 2025 #13 Hayırlısı olsun başkanlarım.Başarılar dilerim
Electro ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅6 Partinin Kurucularından ⚛️⚙️🪽⚖️🌐🦅 Vatandaş 18 Ocak 2025 #14 Bravo, mecliste partinizi en iyi şekilde temsil etmeniz dileğiyle.