Oyuna tekrarda geldigimiz icin olabilir mi sizceBiz Herzaman Sahalardayız Sadece Sizi Sahada Göremiyoruz Başkan
Oyuna tekrarda geldigimiz icin olabilir mi sizceBiz Herzaman Sahalardayız Sadece Sizi Sahada Göremiyoruz Başkan
Sinan ses gelmedi bir daha söyle bakimBundan sonra 1 İncilik biraz zor be Hasan abim. Çok çalışmanız lazım çokk
Siz yokken kimdi 1. Sinancim partide öyle 10 kişi parti için oyuna para yatırıp 1. Olur bizde herkez sizde yönetim çalışıyor hem o kadar büyük parti olsanız bilmem kaç dönemdir ob kaybetmezsinBundan sonra 1 İncilik biraz zor be Hasan abim. Çok çalışmanız lazım çokk
sen kaç tane parti batırdın ya ben sayamadım daSiz yokken kimdi 1. Sinancim partide öyle 10 kişi parti için oyuna para yatırıp 1. Olur bizde herkez sizde yönetim çalışıyor hem o kadar büyük parti olsanız bilmem kaç dönemdir ob kaybetmezsin
Kardeşim yanlış konudasin diğerine gelSiz yokken kimdi 1. Sinancim partide öyle 10 kişi parti için oyuna para yatırıp 1. Olur bizde herkez sizde yönetim çalışıyor hem o kadar büyük parti olsanız bilmem kaç dönemdir ob kaybetmezsin
Bağırayım mı beyimSinan ses gelmedi bir daha söyle bakim
HahahahahKardeşim yanlış konudasin diğerine gel
Şimdi hangi partidesin kafam karıştı da çok gezdim biliyorsunSiz yokken kimdi 1. Sinancim partide öyle 10 kişi parti için oyuna para yatırıp 1. Olur bizde herkez sizde yönetim çalışıyor hem o kadar büyük parti olsanız bilmem kaç dönemdir ob kaybetmezsin
Kardeşim yanlış konudasin diğerine gel
Hayır sadece 18.Dönemi sayacaklar20. Dönem ve Öncesi Oyun Başkanlarının oyunu 2 sayabilir miyiz
Gün gelir seni görmek isterim burda geçmişte böyle kazanınca görüntü verenler kaybedince yok oluyorlarBiz Herzaman Sahalardayız Sadece Sizi Sahada Göremiyoruz Başkan
Kısa bir süreliğine emanetimiz olan yere sahip çıkın alışık değilsinizdir ondan söylüyorumSn. Başkanlarım, bize de rekabet lazımdı gelirseniz iyi olur.
Canla başla #DaimaMilliHarekat
Gelince kaçma hep burda ol erkekBiz Herzaman Sahalardayız Sadece Sizi Sahada Göremiyoruz Başkan
TARİHİNİ BİLMEYEN GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEKGİNİ ASLA GÖREMEZ.Biz Herzaman Sahalardayız Sadece Sizi Sahada Göremiyoruz Başkan
Hayır sadece 18.Dönemi sayacaklar