Erbah Başkan Biraz Aksiyon İstiyor Bizde Yaşatalim DedikNiye bırakalım başkanım. Sen bu iddiaya gireceksin diye biz niye bu iddiaya girelim sen niye bu iddiaya giriyorsun? Oyununun keyfine bak bu kadar yormayın kendinizi.
Erbah Başkan Biraz Aksiyon İstiyor Bizde Yaşatalim DedikNiye bırakalım başkanım. Sen bu iddiaya gireceksin diye biz niye bu iddiaya girelim sen niye bu iddiaya giriyorsun? Oyununun keyfine bak bu kadar yormayın kendinizi.
Yeniden açıldıktan sonraki seçimde tek başımıza girdik.Onu size sormalı Berat. Tek girebilecek misiniz seçime gücünüz yetiyor mu ?
Şunu da ben söyleyeyim o zaman. Oyunun rekabetini bitirmek için güçlü partileri tarafınıza çekip kazanmanıza ne demeli ?Valla ben sana sunu soyliyim senin yanliz girdigin tek secim bile yok sen anla ordan naz hanim
Gücümüz gayet yetiyor her zaman aynı güçteyiz ve zirvedeyiz ilk gün hangi ışıkla baktıysak o yolu yine aynı ışıkla aynı görüyoruz.Onu size sormalı Berat. Tek girebilecek misiniz seçime gücünüz yetiyor mu ?
Hahahahahah tanır gibi oldum seniİsmim lazim degil Altin oku seven birisi diye bilin yeter
Kendini dişli rakip diye mi görüyorsunuz siz yazik oyuna gelisimizle 100 oy aliyorsak sen dusun bundan sonrasiniŞunu da ben söyleyeyim o zaman. Oyunun rekabetini bitirmek için güçlü partileri tarafınıza çekip kazanmanıza ne demeli ?
Karşınıza dişli rakip çıkınca alakasız cümleleriniz ile kurtaramıyorsunuz maalesef.
Ob başkanı alabildiniz mi de pilav istiyorsunuzYanında pilav olsa güzel gider. Sen mi ısmarlıyorsun ?
Tek mi giriyorsunuz seçime kim neye göre güçlü neye göre güçsüz.Şunu da ben söyleyeyim o zaman. Oyunun rekabetini bitirmek için güçlü partileri tarafınıza çekip kazanmanıza ne demeli ?
Karşınıza dişli rakip çıkınca alakasız cümleleriniz ile kurtaramıyorsunuz maalesef.
Vah vah üzüldüm şimdi sanaKendini dişli rakip diye mi görüyorsunuz siz yazik oyuna gelisimizle 100 oy aliyorsak sen dusun bundan sonrasini
Kendi Partimizi Güçlü Gormeseydik Şuan Parti Sıralamasında Birinci Olmazdık BaşkanGücümüz gayet yetiyor her zaman aynı güçteyiz ve zirvedeyiz ilk gün hangi ışıkla baktıysak o yolu yine aynı ışıkla aynı görüyoruz.
Bunu diyen şahsiyetin partisi ne zaman tek başına savaş verdi zafer elde etti veya seçime tek başına girme cesareti gösterebildi.
Buradan kendi partinizi güçsüz gördüğünüzü anlıyorum.
Benimle konuş hep kaybeden ciddiyet isimli başkanımErbah Başkan Biraz Aksiyon İstiyor Bizde Yaşatalim Dedik
Berat bunları söyleyen sen misin MDLSMFLSMLCÖDGücümüz gayet yetiyor her zaman aynı güçteyiz ve zirvedeyiz ilk gün hangi ışıkla baktıysak o yolu yine aynı ışıkla aynı görüyoruz.
Bunu diyen şahsiyetin partisi ne zaman tek başına savaş verdi zafer elde etti veya seçime tek başına girme cesareti gösterebildi.
Buradan kendi partinizi güçsüz gördüğünüzü anlıyorum.
Yok Başkan Rp Oyununda Erkeklikten Bahseden Başkanı Çokta Ciddiye Alamam Kusura BakmaBenimle konuş hep kaybeden ciddiyet isimli başkanım
Sen bi 2 3 ay oncesine bak bakalim varmiydin ozmn bilmiyorumda kimmis o sarsilmaz birinciKendi Partimizi Güçlü Gormeseydik Şuan Parti Sıralamasında Birinci Olmazdık Başkan
Yanında pilav olsa güzel gider. Sen mi ısmarlıyorsun ?
Size Türkçe öğrenmenizi tavsiye ediyorum. Sonrasında buraya gelip kaos çıkarabilirsinizOb başkanı alabildiniz mi de pilav istiyorsunuz
Cevaplarınızla güçsüz olduğunuzu itham ettinizKendi Partimizi Güçlü Gormeseydik Şuan Parti Sıralamasında Birinci Olmazdık Başkan
Bu siyaset içinde her zaman ittifaklar ve koalisyonlar vardır. Burada eğerki Partiler birbirleri ile anlaşıp çatıda buluşurlar. Burada Biz niye güçlü partileri ikna edip ittifak olamadık diye sorgulayacağınıza Altın Okun nasıl seçim kazandığını sorguluyorsunuz. Yanlış yerde sorgulamayın. Kendinizi iyi Sorgulayıp Seçim stratejilerinizi iyi belirleyip Her zaman kazanın. İyi oyunlar Hanımefendi.Şunu da ben söyleyeyim o zaman. Oyunun rekabetini bitirmek için güçlü partileri tarafınıza çekip kazanmanıza ne demeli ?
Bende sana uzuldum ya acidim haline gelmis savunma yapiyor hala ah evladim benim oynatiyorlar sizi parmaginda haberin yokVah vah üzüldüm şimdi sana