52. DÖNEM MİLLETVEKİLİ KOLTUK DAĞILIMI BELLİ OLMUŞTUR. (27 Kişi İçeride)

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Valla ben sana sunu soyliyim senin yanliz girdigin tek secim bile yok sen anla ordan naz hanim
Şunu da ben söyleyeyim o zaman. Oyunun rekabetini bitirmek için güçlü partileri tarafınıza çekip kazanmanıza ne demeli ?
Karşınıza dişli rakip çıkınca alakasız cümleleriniz ile kurtaramıyorsunuz maalesef.

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Onu size sormalı Berat. Tek girebilecek misiniz seçime gücünüz yetiyor mu ?
Gücümüz gayet yetiyor her zaman aynı güçteyiz ve zirvedeyiz ilk gün hangi ışıkla baktıysak o yolu yine aynı ışıkla aynı görüyoruz.

Bunu diyen şahsiyetin partisi ne zaman tek başına savaş verdi zafer elde etti veya seçime tek başına girme cesareti gösterebildi.

Buradan kendi partinizi güçsüz gördüğünüzü anlıyorum.

Erbah

Üye
Vatandaş
Şunu da ben söyleyeyim o zaman. Oyunun rekabetini bitirmek için güçlü partileri tarafınıza çekip kazanmanıza ne demeli ?
Karşınıza dişli rakip çıkınca alakasız cümleleriniz ile kurtaramıyorsunuz maalesef.
Kendini dişli rakip diye mi görüyorsunuz siz yazik oyuna gelisimizle 100 oy aliyorsak sen dusun bundan sonrasini

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Tek mi giriyorsunuz seçime kim neye göre güçlü neye göre güçsüz.

RevanHan

Mili Harekât Partisi
Vatandaş
Gücümüz gayet yetiyor her zaman aynı güçteyiz ve zirvedeyiz ilk gün hangi ışıkla baktıysak o yolu yine aynı ışıkla aynı görüyoruz.

Bunu diyen şahsiyetin partisi ne zaman tek başına savaş verdi zafer elde etti veya seçime tek başına girme cesareti gösterebildi.

Kendi Partimizi Güçlü Gormeseydik Şuan Parti Sıralamasında Birinci Olmazdık Başkan

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş

Berat bunları söyleyen sen misin MDLSMFLSMLCÖD
gözümde canlandı şimdi koskoca maaaazi

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Bu siyaset içinde her zaman ittifaklar ve koalisyonlar vardır. Burada eğerki Partiler birbirleri ile anlaşıp çatıda buluşurlar. Burada Biz niye güçlü partileri ikna edip ittifak olamadık diye sorgulayacağınıza Altın Okun nasıl seçim kazandığını sorguluyorsunuz. Yanlış yerde sorgulamayın. Kendinizi iyi Sorgulayıp Seçim stratejilerinizi iyi belirleyip Her zaman kazanın. İyi oyunlar Hanımefendi.