Sana diyorum kenara çekil dün gelmişsin gezme ortalıktaDaha datayli anlatabilir misin anlamadık
Sana diyorum kenara çekil dün gelmişsin gezme ortalıktaDaha datayli anlatabilir misin anlamadık
Bende da anlamadımNe anlatıyon MXPAMLDÖSLCÖŞSLCLDC
Aynısını ilk benim sana yaptığımı hatırlatırım alttan alttan mesaj verme açık açık söyleÜslubun neyse ona göre cevap alırsın her zaman.
Tatlı dille gel tatlı dille cevap al
Misâl: Ben bozmuyorum.
Dün gelmedim bu arada da neyseSana diyorum kenara çekil dün gelmişsin gezme ortalıkta
6-7 Parti çıkıpta başarısız olmaktan daha iyidir. Siz niye kaybettik düşüneceğiniz başka partinin ve ittifak ortaklarının başarısını sorgulamayın bu oyun ve gerçek siyasetinde her zaman ittifaklar ve koalisyonlar vardır.6-7 parti birleşip ortak bi oyun başkanı çıkarmak başarı oluyor yani
Ne anlıyorsan onu kap ilkinin cart curt önemi yokAynısını ilk benim sana yaptığımı hatırlatırım alttan alttan mesaj verme açık açık söyle
Ekli dosyayı görüntüle İsmail abi - tamam tamam inandım inandım tamam.mp4Herşeyin bilincindeyim hiç şüphen olmasın makam sevdalısı
KomikNe anlıyorsan onu kap ilkinin cart curt önemi yok
Bu kaçıncı soruşum önümüzdeki ob ve meclis seçimlerinden ittifakı olan ve adayları belirleyen bu zihniyetten böyle laf çıkması kendinizle çelişmek olur asla tek giremezsiniz.6-7 parti birleşip ortak bi oyun başkanı çıkarmak başarı oluyor yani
önceden gelsen ne fark ediyor fazla yayılma derimSana diyorum kenara çekil dün gelmişsin gezme ortalıkta
Gül bakim o zaman
Anlıyorum geçmiş olsunGül bakim o zaman
yazı yazmayı biliyor musun yayılma falanönceden gelsen ne fark ediyor fazla yayılma derim
önceden gelen daha çok konuşma hakina sahip oluyor sanırımönceden gelsen ne fark ediyor fazla yayılma derim
ondan dedim yazmayı bilmedin içinyazı yazmayı biliyor musun yayılma falan
BencedeSükuneti koruyun
Çay var içersen ?Sükuneti koruyun
Ben iyiyim böyleÇay var içersen ?
Ben içerem bana varmı bı de çekirdek miss gider bu olayın üzerineÇay var içersen ?