52. DÖNEM MECLİS SEÇİMLERİ SEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANMIŞTIR. (14 Kişi İçeride)

Göktuğ Gökçebağ 29

Kutlu Birlik Partisi
Vatandaş
Karışık olan nedir ki :)
Listeye giriyorsun, kime oy vereceksen üstüne tıklıyorsun, vereceğin oyu seçiyorsun, bu kadar :D
Aday ilan etme, bekleme derdi yok.
Çok basit ve yerinde bir güncelleme olmuş, tebrikler. Sadece tek eksik: Oy verirken dikkatli olun diyorsunuz, kontrol edin diyorsunuz da, o alan içinde her tıklamada oy kullanmada seçmede, evet hayır diye her yerde sorulduğu gibi önden soru sorulabilir bence. Bu gelebilir. Bununla birlikte de, yok yanlış kişiye tıkladım, gitti oy ona, boşuna oyumu kullandım gibi şeylerin de önüne geçilmiş olur. Zaten geliştirileceğini de söylediniz, ilerleyen zamanlarda illaki geliştirilir. @BaşkanOnline

Son düzenleme:

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Her milletvekili adaydır :)
En çok oya sahip olan Bakanlığı kazanır.
Birkaç seçim sonra bu alanı daha da geliştireceğiz.
Yok artık oyuncuya şuna oy buna oy at demek :)
x oyuncusuna oy at dediğinde ona atacağıma kendime atarım diyen oyuncuyla uğraşın durun :D
Her şeyle biz uğraşacağız tamam da o zaman yönetim ne yapacak yakında parti yöneticileri elinde bi düdük başında huni gezer durur

Göktuğ Gökçebağ 29

Kutlu Birlik Partisi
Vatandaş
Arkadaşlar bir sorun yok herkes seçtiği adaya verecek bu kadar
çok yerinde ve çok basit bir güncelleme olmuş bu sayede de artık direk olarak ne kadar çok partilerle ortak şekilde kişiye oy kullanma olsada bir yandan da kendi kişisel hakkım olarak da oyum olacağı için işini kim hakkıyla yapacaksa ona oy veriririm veririz yani mağdur duruma düşmeyiz çalışmayacak olan kişiye neden oy veriyim gibi mesela

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Her milletvekili adaydır :)
En çok oya sahip olan Bakanlığı kazanır.
Birkaç seçim sonra bu alanı daha da geliştireceğiz.
Yok artık oyuncuya şuna oy buna oy at demek :)
x oyuncusuna oy at dediğinde ona atacağıma kendime atarım diyen oyuncuyla uğraşın durun :D
Başladı bizim mesai

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Bak ya ben şimdi niye laf yedim shshjsjs evet sorgulamadım ama bence çok güzel bir güncelleme olmuş elinize sağlık 😁
Her konuda yönetime muhalefet yapıyorsun eren
Siyaseti yanlış anladın sanırım
İktidar partisine muhalefet yapıcan
Şu yazı tipini 3 senedir sayamadığım kadar çok gördüm 😀😀