Çözmesekte çözdü derler şakacı başkan. Her zaman bişeyler derlerOoo kral nasıl çözdün bu denklemi ya valla helal olsun snsksnsksk
Çözmesekte çözdü derler şakacı başkan. Her zaman bişeyler derlerOoo kral nasıl çözdün bu denklemi ya valla helal olsun snsksnsksk
5 6 7 gider böyle biri de çıkıp demiyor ki ben de varım ağam ne derse o söyleyerek devam ediyorlar
Buyur gel çay içmeye gözlemlemiş olursunParti içinde konuşabiliyor musunuz merak ettim
Sinan ob olursa bu türkü biterSadece partisindekiler değil bozkurttada vip alıyor onlarda Sinan da sinan
Burda biz ittifaka devam ediyoruz oyunun yönetiminin kararını tanımıyoruz diyerek meydan mı okudular acabaakıllara ittifakın olmadığı açıklamaları ne kadar gerçekçi sorusu geliyor. Görünen pek de tesadüf değil
Yada herkes aynı rüyayı görmüş eller sihirli şekilde aynı adaya gitmiş
o gün bugün değil sizi beklerim ama bizeBuyur gel çay içmeye gözlemlemiş olursun
Olabilir mi senceSinan ob olursa bu türkü biter
Ee çok laf vermeyin sizde canımm sonra insanlara neden konuşuyor diyorsunuz snsksnsksÇözmesekte çözdü derler şakacı başkan. Her zaman bişeyler derler
Davetim bugüne özel değil ne zaman istersenizo gün bugün değil sizi beklerim ama bize
Türkünün bitmesini kimse istemezOlabilir mi sence
Sen gel bize emin ol daha güzelDavetim bugüne özel değil ne zaman isterseniz
Benim gelmemi istermisinBuyur gel çay içmeye gözlemlemiş olursun
Türkünün değil o paranın diyelimTürkünün bitmesini kimse istemez
Milletvekillerinin oy kullandığındı meclis döneminde zorunlu aday, şuna oy kullanmayın denmesi mümkün değil.@BaşkanOnline ittifaklar dönemi bittimi sence ne diyosun bu duruma
Belki günün birindeSen gel bize emin ol daha güzel
İttifak olmadigina kanitiniz varmi sayin yonetimMilletvekillerinin oy kullandığındı meclis döneminde zorunlu aday, şuna oy kullanmayın denmesi mümkün değil.
Seçim sırasında ittifak olarak adayımız şu bu denmesine izin vermedik.
Kimseye de şu milletvekiline oy kullanmayın da denmedi.
Milletvekili seçimlerinde de bir ittifak olmadı, bizim için önemli olan budur.
Kral senin kelimeleri anlamıyorum o dönemin adamı değilim benBenim gelmemi istermisin
Milletvekili seçimlerinde nasıl bir ittifak oldu?İttifak olmadigina kanitiniz varmi sayin yonetim