Kesinlikle eski türk mitolojisindede yay burcunun yeri farklıymış 11 aralık sizin ?Hahahah farklı bir enerjimiz var yay burcu aurası fark ediliyor
Kesinlikle eski türk mitolojisindede yay burcunun yeri farklıymış 11 aralık sizin ?Hahahah farklı bir enerjimiz var yay burcu aurası fark ediliyor
Aynen 11 aralık . Bilmiyorum eski Türk mitolojisinde özellikleri ne?Kesinlikle eski türk mitolojisindede yay burcunun yeri farklıymış 11 aralık sizin ?
Benim 11 aralıkAynen 11 aralık . Bilmiyorum eski Türk mitolojisinde özellikleri ne?
@Sinan SEVİM 'de aynı çok şaşırmıştım. Doğru sayılır ama günümüzde çok kullanmıyorum pubgde awm alıyorum keskin nişancı olarak o sayılıyor mu kxkckclflBenim 11 aralık
Eski Türk kültürüne göre Ok ve yay ile sembolize edilmesi bu burcun savaşçı ve koruyucu niteliklerini vurgular yay burcunda doğanların savaşçı , keskin nişancı kararlı ve hedef odaklı bireyler olarak tanımlanırmış
Hobaaa evet sinanı biliyordum - sanal reel fark etmez bence ama ben bütün özelliklerini taşıyorum@Sinan SEVİM 'de aynı çok şaşırmıştım. Doğru sayılır ama günümüzde çok kullanmıyorum pubgde awm alıyorum keskin nişancı olarak o sayılıyor mu kxkckclfl
2012 facebook«Sen bana soğuk davrandığında ne kadar üşüdüğümü bir bilsen ,kalbimi ceketinle örterdin..."
Ne sandın2012 facebook