GÜNÜN SÖZÜ (5 Kişi İçeride)

TÜRKMEN BEYİ(KUTALMIŞBEY)

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI ALTIN OK BAŞKAN YARD
Vatandaş
Aynen 11 aralık . Bilmiyorum eski Türk mitolojisinde özellikleri ne?
Benim 11 aralık 😀

Eski Türk kültürüne göre Ok ve yay ile sembolize edilmesi bu burcun savaşçı ve koruyucu niteliklerini vurgular yay burcunda doğanların savaşçı , keskin nişancı kararlı ve hedef odaklı bireyler olarak tanımlanırmış

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Benim 11 aralık 😀

Eski Türk kültürüne göre Ok ve yay ile sembolize edilmesi bu burcun savaşçı ve koruyucu niteliklerini vurgular yay burcunda doğanların savaşçı , keskin nişancı kararlı ve hedef odaklı bireyler olarak tanımlanırmış
@Sinan SEVİM 'de aynı çok şaşırmıştım. Doğru sayılır ama günümüzde çok kullanmıyorum 😂 pubgde awm alıyorum keskin nişancı olarak o sayılıyor mu kxkckclfl

liyaa

Üye
Vatandaş
𝐀𝐧𝐥𝐚𝐭𝐚 𝐀𝐧𝐥𝐚𝐭𝐚 𝐁𝐢𝐭𝐢𝐫𝐞𝐦𝐞𝐝𝐢ğ𝐢𝐦 𝐒𝐞𝐧𝐢 İ𝐥𝐤 𝐃𝐞𝐟𝐚 𝐊ı𝐬𝐚 𝐊𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐁𝐮𝐝𝐚 𝐒𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐀𝐲ı𝐛ı𝐧 𝐎𝐥𝐬𝐮...

TÜRKMEN BEYİ(KUTALMIŞBEY)

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI ALTIN OK BAŞKAN YARD
Vatandaş
@Sinan SEVİM 'de aynı çok şaşırmıştım. Doğru sayılır ama günümüzde çok kullanmıyorum 😂 pubgde awm alıyorum keskin nişancı olarak o sayılıyor mu kxkckclfl
Hobaaa 😂 evet sinanı biliyordum - sanal reel fark etmez bence ama ben bütün özelliklerini taşıyorum 😄

liyaa

Üye
Vatandaş
Her insan yerini ve değerini kendi belirler .
Söyledikleri ve davranışlarıyla yaptıkları ve yapmadıklarıyla.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Yanlız kalmaktan korksaydım.Sizin gibi önüme gelene gidene yalakalık yapar iyi geçinmeye çalışırdım.🐺

liyaa

Üye
Vatandaş
«Sen bana soğuk davrandığında ne kadar üşüdüğümü bir bilsen ,kalbimi ceketinle örterdin..."💔

1ömer1

47.Dönem İçİşleri Bakanı-Altın OK Partisi
Vatandaş
Söylediklerinize dikkat edin düşüncelere dönüşür, düşüncelerinize dikkat edin duygularınıza dönüşür, duygularınıza dikkat edin davranışlarınıza dönüşür, davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınıza dönüşür, alışkanlıklarınıza dikkat edin değerlerinize dönüşür, değerlerinize dikkat edin karakterinize dönüşür, karakterinize dikkat edin kaderinize dönüşür.
Gandhi