52. DÖNEM OYUN SAVCISI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. (22 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1ömer1

47.Dönem İçİşleri Bakanı-Altın OK Partisi
Vatandaş

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyuncu gerçek hayatındaki yoğunluktan dolayı oyuna girememiş oy kullanamamıştır sayın yönetim bu duruma anlayış göstermenizi rica ediyorum
Arkadaşlar göz var izan var.
10 saniye önce oy kullanan kişi nasıl yetişmeyi bekliyor? oy kullandı yazısı geldiğinde büyük ihtimal 00.00 olmustur bile saat :D
Özel hayatı bizi ilgilendirmiyor.

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyunuz geçersizdir.
SMS sorununuzun olduğunu biliyorsunuz, bunla ilgili neredeyse 10 kere iletişime geçtiniz.
Seçimin bitişine 10 saniye kala oy kullanıyorsunuz.
Böyle bir sorumsuzluk kabul edilemez.
Yaptığınız
O halde seçimin bittikten hemen 10 dakika sonra sonuçlanmaması gerekmezmi. Sistemde böyle bir hata varsa oy kullanma saatinin son dakikaya kadar kullanılmasının ne amacı var? Oy kullanan kişi parti üyemiz değil belkide rakip partiye oy kullandı bunun netleşmesini talep ediyorum

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Arkadaşlar göz var izan var.
10 saniye önce oy kullanan kişi nasıl yetişmeyi bekliyor? oy kullandı yazısı geldiğinde büyük ihtimal 00.00 olmustur bile saat :D
Özel hayatı bizi ilgilendirmiyor.
Sayın yöneticim oyu kullanan başkan düzenli oy kullanıp onay yapan biridir bunu göz önüne almanız gerekmektedir diye düşünüyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
O halde seçimin bittikten hemen 10 dakika sonra sonuçlanmaması gerekmezmi. Sistemde böyle bir hata varsa oy kullanma saatinin son dakikaya kadar kullanılmasının ne amacı var? Oy kullanan kişi parti üyemiz değil belkide rakip partiye oy kullandı bunun netleşmesini talep ediyorum
Sistemde bir hata yok, size sms geliyor. Başkasına gidiyor. Bu arkadasın telefonuyla alakalı bir durum.

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
10 saniye kala oy kullanmış nasıl onaylıcak , nasıl olacak o iş. Tamamiyle sorumsuzluk. Amatörlük
Sms onayı seçimin başında anında geliyordu yine aynı şekilde gelseydi onay yapabilirdi. Bu bizim veya sizin için geçerli bir durum değil herkeste yaşanabilir Kadir sonuçta belirlenen saatte kullanılmış bir oy

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sms onayı seçimin başında anında geliyordu yine aynı şekilde gelseydi onay yapabilirdi. Bu bizim veya sizin için geçerli bir durum değil herkeste yaşanabilir Kadir sonuçta belirlenen saatte kullanılmış bir oy
Farz edin ki sms onayı geldi, 10 saniyede onaylayabileceğini düşündüren şey nedir?
SMS'e girip linke tıklaması daha sonra onun açılması daha sonra onaylıyoruma basması.
Arkadaşlar boşa itiraz ediyorsunuz.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Neden 10 sn. Kaç gündür nerede bu adam. Aklı sıra seçime yönetim mü verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...